Jimmy O'Connor Szer. Dec. 12, 2012 6:24 am
z, hogy előre kérte a pénzt, már a pofátlanság teteje volt, arról nem is beszélve, hogy így nem volt egy életbiztosítás egy kalózhajón utazni, habár az semmilyen módon nem volt az. Még jó, hogy azt nem nézte meg, hogy mennyire vagyok felfegyverkezve, mert az már okozott volna némi kavarodást.
A cingár fickó, aki felkísért és megmutatta a kabinomat, nem is tudom, hogy került a bandába, de biztos jó volt valamiben, ha más nem utasok kísérgetésében, bár azt kétlem, hogy túszokon és rabszolgákon kívül sokan megfordultak volna itt.
Mikor végre fel mertem állni az ágyról a felszállás után, úgy, hogy nem féltem, hogy orra esek, és kicsit nekiláthattam volna körülnézni, megjelent a "kapitány", hogy ellásson néhány jótanáccsal és kényelmi intézkedéssel, mint egy őr az ajtóm előtt. Mintha gondolatolvasó lett volna!
~ A fene! Ez a fickó, nem valami észkombájn, tehát átverni nem fogom tudni, az tuti! ~ méregettem az ajtónállót, miután Rhadon elment.
- Figyelj haver! - szóltam ki pár perc múlva kissé pánikóló hangon az ajtón, mint aki rémeket látott. - Láttam valamit a fürdőben, valami borzalmas lényt! Mit szállítotok ezen a bárkán? Nem lehet, hogy kiszabadult valami? - igyekeztem nagyon jól játszani a szerepem és rémülten nézegetni hátrafelé. - Ott látod?
Ha a fickó bejött és elindult a tusoló felé, akkor gyorsan átváltoztam és mikor megfordult, azonnal lecsaptam rá és egy ütéssel mély álomba küldtem. Bár nehéz volt ilyen formában uralkodni az ösztöneimen, nem nyúltam hozzá, hanem gyorsan visszaváltoztam. Így ha felébred, csak az én állításomat tudja alátámasztani, hogy egy szörny garázdálkodik a hajón.
Kinézve a folyosóra, mikor láttam hogy üres, elindultam felkutatni a kapitány kabinját, ami azért nem volt olyan nagy cucc, csak kérdés, hogy nyitva van-e, vagy fel kell törni valahogy.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák