Darkheart

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák

» Általános csevejde
Bokszok/Asztalok - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets

» Dühöngő
Bokszok/Asztalok - Page 3 I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto

» Vezetőségszidó
Bokszok/Asztalok - Page 3 I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto

» Társoldalak, baráti oldalak
Bokszok/Asztalok - Page 3 I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto

» Ösvények
Bokszok/Asztalok - Page 3 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal

» Hunter Street
Bokszok/Asztalok - Page 3 I_icon_minitimeVas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy

» Irodák
Bokszok/Asztalok - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 31, 2013 8:59 pm by Joshua Palmer

» Sikátorok
Bokszok/Asztalok - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 03, 2013 10:28 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal

» Mólók
Bokszok/Asztalok - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 03, 2013 1:19 am by Luke Darrow

Ki van itt?

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (136 fő) Csüt. Nov. 21, 2024 2:54 am-kor volt itt.

Top posting users this week

No user

+5
Mathias Gilmoore
Melissa Skater
Jimmy O'Connor
Maverick Shephard
Zsudy
9 posters

Bokszok/Asztalok

Franko Fernand Camilon
    Franko Fernand Camilon

Hozzászólások száma : 90
    Hírnév : 5

Bokszok/Asztalok - Page 3 Empty Re: Bokszok/Asztalok

Témanyitás  Franko Fernand Camilon Hétf. Dec. 10, 2012 12:21 pm

Felvonja a szemöldökét, hátra azonban nem tekint, részben mert pontosan tudja, kik ülnek ott, és akinek van füle, annak is lehet egy elképzelése, másrészt azt rögtön kiszúrta, hogy Jimmy-nek nem érdemes hátat fordítani, úgyhogy nem is teszi.
    -Nem egészen értem mire céloz - vonja meg a vállait mosolyogva - lehet régimódi vagyok, de a gabona kirakodását szeretem parasztokra bízni. Ész nem kell sok hozzá, ha pedig valaki olyan választékosan használja a 3 vagy több szótagból álló szavakat, mint például maga, az sajnos nekem megfizethetetlen.
    Hajója igazi nevének hallatán szeme egy röpke pillanatra összeszűkül, és még inkább gyanakodva kezdi fürkészni ennek a manusnak az arcát.
    -Szóval...forró a lábad alatt talaj mi? - Kérdi elgondolkodva. - De sajnos, tényleg nincs szükségem több izomagyra. Egy jó mechanikusért a fél karom odaadnám, egy tűrhetőt meg akár meg is fizetnék, de ennyi. Viszont, ha nagyon utazni akar, van az a pénz, amiért elvisszük.
    Jimmy O'Connor
    Jimmy O'Connor

Hozzászólások száma : 380
    Hírnév : 7

Témanyitás  Jimmy O'Connor Hétf. Dec. 10, 2012 9:26 pm

Nagyon úgy nézett ki, hogy a férfit nem ejtették a fejére és eléggé gyanakvó ahhoz, hogy ne akarjon a hajójára engedni, bár igazából semmi rosszat nem akartam neki, már ha ő a keresett személy, mert, ha nem…….hát akkor egészen más a helyzet.
    Így sem hiszem, hogy Anastasia repesne örömében, ha közölném vele, hogy a gyanúm szerint a kedves öcsikéje egy kalóz. Inkább jobb, ha biztosra megyek.
    Láttam a halvány reakcióját a hajó nevének említésére, bár, ha nem lettem volna rá kihegyezve, akkor talán észre sem veszem.
    Azon filóztam miközben a kérdését hallgattam, hogy vajon mennyit is mondhatnék el neki. Nem hiszem, hogyha azonnal letámadnám a nővérkéje üzenetével, akkor ne pattanna fel és húzna el az űrbe, hiszen eddig sem lihegett a nyakán, miért pont most gondolná meg magát.
    Talán még várnom kéne vele, talán még tapógatóznom kellene, de ahhoz mégis csak vele kéne tartanom.
    - Valamennyire értek a gépekhez is, de ennyi, de akkor mond meg, hogy mennyiért vennél fel a hajódra, ha az lenne a helyzet, amit mondasz?
    Franko Fernand Camilon
    Franko Fernand Camilon

Témanyitás  Franko Fernand Camilon Kedd Dec. 11, 2012 3:55 am

-Valamennyire - ismétli utána elmélázva - ha meg gáz van, legfeljebb eltoljuk az első szervizig, nem igaz? - Kérdi gúnyos hangon, de aztán legyint, és egy slukkra elpusztítja söre maradékát, igaz amilyen kevés maradt a korsó alján, akár ott is hagyhatta volna.
    -A tarifa ötszáz, ha csendben maradsz, és ülsz a "szobádban" egész úton, ezer, ha körül is akarsz nézni, és kétezer, ha segíteni is akarsz az üzemeltetésben. A hetes hangárban töltik fel épp a "Serenity"-t, legyél ott egy óra múlva, vagy nincs üzlet.
    A korsót lecsapja az asztalra, majd füttyent egyet, mire a mögötte lévő csürhe vele együtt áll fel az asztaltól.
    -Ó, és előlegként elfogadjuk a meghívásodat. Akkor a hangárban találkozunk.
    Ezzel magadra hagynak a számlával együtt, és a hangárba érve valóban elkezdik feltölteni a hajót, tényleg gabonával. Pontosabban, hárman ezt csinálják, "Rhodan" pedig a pisztolyával a kezében sétálgat, s várja, hogy elkészüljenek végre.
    -Húzzatok bele, a végén még éhen marad a sok holdkóros, arról nem is beszélve, hogy lekéssük a Jacht-ot!
    Jimmy O'Connor
    Jimmy O'Connor

Hozzászólások száma : 380
    Hírnév : 7

Témanyitás  Jimmy O'Connor Kedd Dec. 11, 2012 6:11 am

Az, hogy nem vevő a minimális műszaki tapasztalatomra, az valahogy nem lep meg, így már csak abban bízhatok, hogy utasként feljutok a hajóra, hogy aztán kicsit kutakodjak ott.
    Valószínűleg lesz alkalmam, majd valahogy bejutni a kabinjába és ott körülnézni egy kicsit. Az ilyen fickók, akik az életüket az űrben, a hajójukon töltik, feltehetően minden személyes dolgot is ott őriznek. Ráadásul eszébe sem jutna, hogy engem ilyesmi érdekelhet.
    - Rendben, akkor a hajónál találkozunk. - biccentettem, majd magamba fojtva a dühömet néztem, ahogy elsétál a bandájával együtt és a nyakamban hagyja a számlát fizetéssel együtt. Még jó, hogy Anastasia fedezi a költségeimet.

Összekapartam pár dolgot egy zsákba és a megbeszélt egy óra múlva megjelentem a kikötőben, a hajónál, persze előtte még nézelődtem egy kicsit, de egyelőre nem láttam semmi gyanúsat, ha csak azt nem, hogy Rhodan pisztollyal a kezében irányítja a rakodást, ami azért nem mindennapos, még itt sem.
    - Itt vagyok. - sétáltam aztán elé. - Valaki megmutatja a kabinomat? Nehogy véletlenül eltévedjek és aztán a végén többet kelljen fizetnem: - mondtam kissé gúnyos felhanggal. - Aztán meg az sem ártana, ha tudnám végül is merre megyünk?
    Franko Fernand Camilon
    Franko Fernand Camilon

Témanyitás  Franko Fernand Camilon Szer. Dec. 12, 2012 4:05 am

Az utas érkezésére felpattan a ládáról, amit eddig ülőalkalmatosságként hasznosított újra, és Jimmy-hez lép, majd felé nyújtja azt a tenyerét, amiben nincs fegyver.
    -Előbb járulj hozzá nagylelkűen az útiköltséghez. Utálok bizalmatlan lenni, de könnyen lehet, hogy fél úton tankolni is kell majd.
    Ha megkapja a pénzt, magához inti az egyik véznább trógerét, majd egy kiképzőtiszt lágy duruzsoló hangján utasítja őt:
    -Mutasd őfelségének a lakosztályát, és gondoskodj róla, hogy megkapjon mindent, amire szüksége van, már ha víz kell neki, vagy a mosdó.
    Arra kérdésre, hogy merre mennek kissé tanácstalanul méri végig a férfit, de aztán megvonja a vállait, és felfelé mutat a fegyver csövével.
    -Ha nincs jobb ötleted, akkor először abba az irányba gondoltam, majd a Phobos-nál balra fordulunk, onnan pedig egyenesen előre, és ha nem k>#t@m el sebesség számítást, a holdon leszünk, mielőtt az a Föld mögé kerülne.
    A suhanc a szobájába vezeti Jimmy-t, "Rhodan" pedig megragad egy ládát, és az embereinél jóval nagyobb vitalitással cipeli fel a raktérbe.
    -Húzzatok bele! Ha lemegy a nap, kerülgethetem ezt a sárgolyót is!!!
    Jimmy a szobájából nem lehet benne biztos, de mintha még lövéseket is hallana. Az viszont tuti, hogy a hangosbemondón keresztül néhány perccel később már a kapitány hangja szól hozzá.
    -Felszálláshoz készülj!

//Folytatás: ITT //

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 6:29 am