Miranda Owen Kedd Feb. 12, 2013 10:42 am
- Talán nem. Azonban ez nem azt jelenti, hogy minden alkalommal kocsmába kötnénk ki. * Mosolyodtam el halványan. Ha akkor innék, mikor valami sérülésem van, már rég alkoholista lennék, és jobban járnék, ha ki sem mozdulnék onnan. Az áttelepítésre csak vigyorra húzódtak az ajkaim.*
- A kedves vendég meg másnap köszönöm helyett megpróbálta volna mélyebb ismeretségbe helyezni a kezedet a hátsóddal, szimplán azért mert hozzá nyúltál. * Ingattam meg a fejem halványan. Na igen, ez nem lett volna okos ötlet a másiktól. Annyira még Én sem lehetek részed, hogy a kanapén aludjak el, még akkor sem, ha másnap nem emlékszek rá. Akkor már inkább a föld.*
- Kíváncsi lennék, hogy milyen vagy mérgesen… * Billentettem ezúttal én oldalra a fejem kissé fürkészőn. De aztán csak vártam, hogy a másik megértse azt, amit mondtam, de nem. Ez valahol a fene se tudja miért, de nem volt jó érzés, hisz honnan is tudhattam volna, hogy nem érti, hogy mit akarok. Csak azt tudtam, amit láttam, hogy nem jön s ez nekem úgy jött le, hogy nem akarja. S szemeimből el is tűnt, a korábbi boldog csillogás. Egy pillanatra eljátszottam a gondolattal, hogy ha Ő nem akar akkor majd Én megetettem. ~ Csodás gondolataid vannak Mira… gratulálok hozzá.~ Szólt a gúnyos kisördög a fejemben. De igaza volt… nem kell erőltetni. Ami pedig az adagot illeti… két szendvics máris másféllel több, mint amit képes lettem volna megenni, pláne azzal a tudattal, hogy innen vacsorára megyek. De már hiába fojtottam az egyikbe a locsogásom nem esett jól. S mintha csak egy szivacsdarabot rágnék… nem volt kellemes érzés. Az első megszólalására csak felkaptam a fejem döbbenten, de teli szájjal nem reagáltam igyekeztem lenyelni előtte. Ahhoz meg még várni kellett, hisz a szivacs darab nem akart csúszni. Így le is sütöttem a tekintetem és kezemben tartott szendvicset csak visszatettem a tálcára. Nem, valahogy nem ment. Nem kellett, pedig korábban még éhes voltam. Na de jött a csúcskérdés, amire nem hogy vörösbe váltott az arcom, de még hirtelen köhögni is elkezdtem. A kávémmal segítettem magamon, hogy tudjak válaszolni és közben letettem a tálcát az éjjeli szekrényre.*
- Egy Farsangi jelmezes és/vagy álarcos bál lesz a Rezidencián. De mindegy Nicholas, az lesz a legjobb, ha úgy veszed, hogy nem kérdeztem semmit. Majd ha haza jöttünk megoldom, hogy legyen kísérőm, ha meg nem… hát űristenem. Tőlem nem meglepő, hogy egyedül látnak. Sőt, ez a normális. *Vontam meg könnyedén a vállaimat és egy mosolyt erőltettem az arcomra, ahogy felpillantottam. De csak egy röpke pillanat volt, nem akartam a másik szemébe nézni.*
- Ami pedig a lánykérést illeti… nem, nem kell. Eszemben sincs, hogy bárki is a társam legyen és valakinek kitöltsem az idejét. Csak másnapos vagyok, és ilyenkor még nem gondolkozom, így hamarabb beszéltem, mint gondolkodtam. *~ No meg persze az is segített, hogy boldognak éreztem magam. De ez is csak ennek a számlájára írható.~ De ezt már nem mondtam ki, csak gondolatba került mellé.*
- Elnézést érte. S pont ezért még lemondhatod a holnapi indulásunkat. A vacsorát meg köszönöm, de nem vagyok éhes. És nem is tartanálak fel tovább, gyorsan összeszedem magam és megyek… * S bizony, ha csak nem tett valami olyat, ami maradásra késztett akkor bizony kikászálódtam az ágyból és elindultam a fürdő felé.*
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák