Pár pillanatig a döbbenettől még levegőt is elfelejtek venni és az is kiesik a fejemből, hogy fegyver van nálam, mert ilyet még egy férfi sem mert csinálni velem! Mire aztán végre magamhoz térek, és belém villan a régi jól bevált menekülési térdrúgás, addigra pont elenged én meg levegő után kapkodva nézek villogó szemekkel a szemébe.
- Hogy rogyott volna rád az ég, mikor erre a bolygóra léptél, te….te…..te – lihegtem olyan szó után kutatva, ami kellően kifejezné s felháborodásomat. – Mit képzelsz te magadról! Azonnal eressz el, különben nem állok jót magamé……………. Hogy hol? A Holdon? – csillantak fel a szemeim és kissé lejjebb lohadt a haragom, majd biccentettem neki. – Persze, csak eressz el!
Ha megteszi, akkor a fegyvert gondosan visszahelyezem a tokjába, majd váratlanul teljes erőből behúzok neki egyet.
- Ha még egyszer az engedélyem nélkül hozzám érsz, kikaparom a szemed! – vetettem oda neki, remélve, hogy sikerül legalább az orrát betörnöm. – Egyébként az a Rendfenntartó, nagyon kitartó és úgy láttam, mintha nem kedvelne téged, talán szólnom kéne neki.
Persze nem kerülte el a figyelmemet, hogy mennyire ért a hajókhoz, ezért ez nem volt minden hátsó szándék nélkül.
- Lehet, hogy valakinek hamarosan sürgősen távoznia kéne a bolygóról, és akkor milyen jól is jönne egy hajó, ahol nem kérdezősködnek a papírjai után, de hát ahhoz persze kéne, hogy valaki megígérje, hogy vásárol egy ilyen kis aranyos relét a Holdon vígaszdíjul.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák