Luke Darrow Csüt. Nov. 29, 2012 11:48 pm
Furcsa dolog a saját békés természetéről hallani, miközben azt fontolgatja, vajon ezen a szűk helyen tudna-e elég lendületet gyűjteni ahhoz, hogy levágja a manus fejét a fénykardjával, és elszaladjon, mielőtt a csaj magához térne a sokkból, de mivel nem teszi meg, végül be kell látnia, hogy lehet valami abban, hogy nem egy erőszaki.
~Gáláns? Már megint ez a marslakó szleng. Áh, mindegy...Mellesleg, még jó, hogy oda adtam, sokra nem tudnám használni azt a virágot, nekem nem illene a szobámba, a következő randiig 3014-ben pedig ötször elhagyom, és egyébként is elég morbid dolog lenne ezt adni valaki másnak ezek után...a rossz emlékeke...már persze, ha túlélem ezt a napot.~
-Ó, miattam igazán ne érezd úgy, hogy maradnod kell. Szívesen elcsevegek vele egyedül..megnézhetnénk egy filmet, integetnénk a felszálló űrhajóknak, ha már ott vagyunk be is pattanhatnék egybe, és akkor integethetne annak is, tök romantikus lenne...jól van na, befejeztem.
A gondolatolvasás dumára...vagyis gondolatra először nem akar reagálni semmit, de amikor Paul felhozza, hogy elmagyarázhatná, hogy is működik ez a képessége, jobbnak látja, ha inkább belekezd most.
-Először is, ne hívd gondolatolvasásnak, utálom. Így úgy hangzik, mintha lenne választásom. Jobb kifejezés híján "hallom" amit gondolnak 5 méteres körzeten belül, mindenkit, MINDIG. Viszont ja, ha nem épp arra gondol, amit szeretnél, velem sem mész sokra.
~Ha pedig a birodalmi indulót kezdi el játszani a fejében végtelenítve, tuti le fogok vágni valakit.~
Aztán jobb híján követi a két gengszter maffiózót, ahova vezetik őt, egyenlőre ugyanis nem lát rendőrt a környéken, aki segíthetne rajta.
~Előbb utóbb csak felbukkan egy ugye? Ugye???~
//Folytatás: gyárnegyed//
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street