-Hát igen. A vezér.
Azzal folytattam az evést, töltöttem neki Teát és hallgattam tovább. Valahol belül jólesett egy kicsit emberként viselkedni. Kinek ne esne jól egy kellemes társaság? AZ a lágy mosoly egy szempillantás alatt sajnálkozássá változott. Kis meglepettség is volt a tekintetemben amivel Paulra néztem.
-Nocsak... Az a vén róka túljárt Jason eszén? Bár amilyen forrófejű néha az az idióta...
A gyerekeket hallva felcsillant a szemem.
-Na és a kölkök vezére mit szól ehhez? Hallom van köztük egy két igen rátermett srác is. Korod béliek lehetnek. Valami Dolovan az egyikük. Nem ismered véletlenül? Épp hozzá indultam. Gondolom tapasztaltad, hogy a Marson ők a legnagyobb erő. Csak kissé szétszórtak és gyerekesek...
Húztam el a számat oldalra és ittam egy kortyot aztán egy torok köszörülés után folytattam.
-Azért te csak jobban ismered őket. Mennyire lehet velük alkudozni?
Gonosz vigyorát látva érdeklődve felvontam a szemöldökömet és hátra dőltem a széken. Nem tudtam hogy ezt fenyegetésnek vegyem vagy csak egy kis vérnek a pucájában.
-Nos igen egy-két kedves gesztus, pár szép szó, és az ember önként beleharap a mérgezett almába...
Vigyorodtam rá és lepillantottam a bögréjére.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák