Mikor meghallottam a hangot, azért mondanom sem kell, hogy nagy kő esett le a szívemről.
- Igen, egyedül! Tárgyalni szeretnék a vezetőjükkel. - kiáltottam vissza, de a következő szavak azért megakasztanak, mert belegondolok a dologba és nem biztos, hogy annyira jó lenne, ha most mindenki megtudná, hogy én is közéjük tartozom.
Persze nekem ez jó lenne, de ha vannak itt kamerák és vannak, hiszen láttam én magam is, akkor Rhodan is megtudja, hogy ki vagyok és az már gáz lenne.
Viszont, ha nem igazolom magam, akkor meg ezek a kissé ideges fiúk fognak lelőni. Ráadásul még nem kaptak parancsot, ezek szerint. Így húzni kéne az időt.
- Igazolni......- néztem rájuk kissé az értetlent játszva. - Hááááát, azt hiszem az irataim a kabinomban maradtak. Bocs, de nem gondoltam még 10 perccel ezelőttig, hogy szükségem lesz rájuk. - vonom meg félszegen a vállamat. - Én most csak azért jöttem, hogy tisztázzuk a félreértéseket, ugyanis ez egy gabona szállító hajó, szerintem nem jó címre jöttek. - játszom az ártatlant remélve, hogy Rhodan is díjazza majd.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák