Melissa Skater Csüt. Jan. 10, 2013 5:22 am
Győzedelmes mosollyal jutalmazom, mikor nem gördít akadályt a vásárlás és annak összege ellen, bár meg is lepődtem volna, ha hirtelen köpni kezdi a legutóbbi divatcuccok árait.
Persze nem kerülte el a fülemet a „fontos vagy” kifejezés, de egyelőre nem kommentáltam, mert ezt még majd kellő időben fogom az orra alá dörgölni, ha esetleg megint szóba kerülne, hogy nem fizeti ki a részesedésemet.
Mikor hátra sem nézve kérek tőle egy kést és nyújtom érte a kezem, ne, hogy már azt tegye amit mondok….áááááá, dehogy, inkább egészen rám mászik, hogy ő maga feszegesse a késével a burkolatot.
Pár pillanatig azon morfondírozom, hogy ha a széken állva kissé megemelném lendületből a sarkamat, akkor vajon pont a kellő helyen találnám-e el, és ha igen ebből levonná-e a tanulságot, hogy mekkora a személyes terem, de végül, csak vasvilla szemekkel hátra néztem és kikaptam a kezéből a kést, amivel bénázott.
- Mindjárt nem csak esténként hallasz búgást, hanem most is, ráadásul még csillagokat is fogsz látni, ha nem húzol hátrébb szépfiú. – lendítem meg a kés nyelét és állítom meg a halántékánál, de nem érek hozzá. – Nem azt mondtam, hogy szerelj, hanem, hogy add ide. – fújok egyet és ha végre hátrébb áll, akkor egy mozdulattal lepattintom a fedelet, hogy szemügyre vegyem a fényforrást.
- Hmmm! Én nem látok itt semmi hibát, hibátlanul működik. – állapítom meg. – Ha esetleg addig is tapasztalod, míg itt vagyok, akkor szólj, de azt hiszem majd betanítok valakit erre mert ezt még a te kétbalkezes legénységed tagjai is meg tudják szerelni talán. – vonom meg a vállam, miközben visszapattintom a fedelet és leszállok a székről, a kést meg visszadobom Rhodan-nak. – Más szerelni való, ha már így belejöttem? – kérdezem kissé gúnyosan.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák