Melissa Skater Szomb. Jan. 05, 2013 11:05 pm
Mivel eléggé a szívemhez nőtt mondhatni a Bolhapiac, meg az apámként szeretett öreg Ben, így nem csoda, ha minden lehetőséget megragadok arra, hogy minél előbb visszaszerezzem őket lehetőleg épen és egészségesen, és ha ehhez az kell, hogy társuljak egy időre, egy kalózzal, akkor habozás nélkül megteszem, ha ez sikerrel kecsegtet.
Bár vannak kétségeim ennek a férfinak az igazmondását illetően, hiszen gondolom, ha az érdekei megkívánnák a Holdat letagadná a térképről, még ha az ember a saját szemével látja, hogy a helyén van akkor is, azért van benne logika, amiket mond.
Persze azért azt sem akarom, hogy könnyű prédának gondoljon, aki az első szavára beleegyezően bólint, így még jó darabig csak metsző tekintettel méregetem, de mikor a ruha választást rám bízza és azt is megtudom, hogy hamarosan a Földön landolunk, azért már egészen megenyhülök.
- Na, jó, ebben megegyezhetünk, de a csapatom tagjait te csak ne fitymálgasd! – ráztam meg az ujjam az orra előtt, ha már volt olyan kedve, hogy közel jött. – Persze vannak még nehézségek, mert össze kell csiszolódni, de azért bármikor az életemet bíznám rájuk……hát…..talán Rick kivételével, de na! – nézek rá háborogva. –De az, hogy te jobban szót tudsz érteni a magadfajtákkal ezt az előnyt viszont nem tudom überelni, ebben igazad van. – ismerem el, még ha nem is szívesen. – Fogadást meg nem kötök egy kalózzal! – húzom grimaszra a szám.
Jó lesz már valami normális ruhába öltözni, mert ez ami rajtam van cseppet sem kellemes, és addig nagyon úgy néz ki, hogy itt fogok dekkolni, mert nincs kedvem pár fogat kitörni, vagy pár fejet beverni, ha végig akarok menni a hajón.
- Ja és tisztázzuk, hogy ha tényleg komoly, hogy az az idegesítő kis szőrmók az elsőtiszted….- azért hagyok némi szünetet, ha meg akarna cáfolni, de ha nem teszi, csak egy gúnyos mosollyal folytatom, - nekem akkor sem nyüsszöghet semmit, én csak tőled fogadok el KÉRÉST, amíg itt vagyok, érthető? – szögeztem le határozottan a szemébe nézve.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák