Jimmy O'Connor Szomb. Okt. 20, 2012 9:08 am
- Nekem minden élet sokat ér. – néztem azokba a hideg szemekbe, amikben semmilyen érzelmet nem lehetett kiolvasni.
Azért örültem volna, ha Lyen nem haragítja magára ezt az őrültet legalább addig, míg valamilyen esélyünk nem nyílik a menekülésre, mert a végén kinyíratja magát idő előtt azzal, hogy nem képes visszafogni magát.
Collector ténykedése és bizarr bemutatója a késsel nem hatott meg, bár azért nem volt rossz látni, hogy regenerálódik, mert ezzel legalább okosabb lettem, és az az elfeketedő vér sem tetszett túlzottan. Tudom, hogy valamit az idővel tud machinálni, de biztosat senki nem tudott eddig még mondani, mert még senki nem élte túl.
Aztán Lyen hajójára terelődött a szó és láttam, hogy szegény nő alig bír magával ennek hallatán, és én is rosszul éreztem magam, mert ha sikerül tönkre tenniük a járgányt, akkor egyrészt mivel menekülünk el, másrész meg megígértem neki, hogy nem lesz semmi baj.
Aztán megérkezett a vasra vert kalóz, aki ezek szerint az álcázásért felelt, és most itt vonaglott a parancsnoka előtt, sírva-ríva az életéért. Megvetően néztem a jelenetet. Egy percig sem volt szánalom bennem a fickó iránt, irtsák csak a fajtájukat, aztán meg tudtam, hogy Collector csak demonstrálni akarja a tudományát, hogy megijesszen minket.
Persze nem volt semmi látni, hogy mire képes, de nem voltam egy anyámasszony katonája, hogy ennyitől a nadrágomba vizeljek.
Faarccal néztem, ahogy eltakarítják a maradékot, de láttam, hogy Lyent azért megviselte a dolog, bár ügyesen igyekezett titkolni.
- Remélem, azért mindig van egy-két delikvens. Gondolom sokat gyakorolta, hogy ilyen látványos legyen az előadás. – biccentettem maró gúnnyal a hangomban. – Minek köszönhetjük, hogy nem jutottunk hasonló sorsra? – kérdeztem a férfi hátát nézve, ahogy a széke felé ment.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák