- Nem lesz bajom a lépcsőkkel. Ha meg mégis, akkor majd te felviszel. *Öltöttem rá a nyelvem, hisz olyan könnyedén cipelt itt tegnap, hogy meg se kottyanna neki pár lépcső. De már mikor utoljára ott jártam sem üzemeltek. *
- Rendben. *S már hívtam is Ryant, aki szinte azonnal felvette.*
- Szia! Három perc múlva álljon, elő a kocsi van egy…
- Fél óra mire mindent elintézek mi az úti cél?
- A Worlds Restaurant, de erre most nincs időnk. Csak te kellesz és a jobb kezed. Szóval három perc és kint vagyok.
- A szeretőddel mi lesz?
- Nem a szeretőm és neki is dolga van. Kint elvállnak az útjaink. *Nyomtam le a telefont és egy bocsánatkérő csókot adtam Jimmynek, mely után letöröltem a rúzsom és szájfényem nyomait.*
- Mehetünk. * Kaptam fel az asztalról a dossziékat és egyenesen az udvarra vezettem Jimmyt a kocsihoz, miközben hallgattam Ryant.*
- Ana, ez nem biztonságos. Nem ismered a helyet, ott még csak biztonsági szolgálat sincs. Mért nem a Ritze mész?
- Minek vagytok Ti, ha külsős biztonságiakra alapoztok? *Szorítottam meg Jimmy kezét. Mert bizony nem engedtem el, így sétáltunk.*
- De még mi sem vagyunk ott, mert nem hagytál időt felkészülni.
- Ez már máskor is megesett Ryan.
- De akkor legalább ismertük a helyszint…
- Itt a legjobb alkalom, hogy ezt is megismerjétek. Most legalább kiderül, hogy mennyire vagytok hatékonyak.
- Asszonyom? * Hökkent meg Ryan és még a szemei is elkerekedtek.*
- Ne nézz így Ryan. * Álltam meg a kocsi mellett szembe fordulva a férfivel.*
- Ha ketten nem vagytok elegek egy tenyérnyi helyre aminek egyetlen bejárata van, akkor sajnálom, de valahol nincs rendjén az embereid kiképzése és felkészítése a váratlan helyzetekre. S ezen módosítani kell. Szóval, ha ott bajom esik, akkor eddig csak azért nem esett, mert a Ritz biztonsági főnöke hatékonyabban dolgozik. Ez esetben viszont felettesre lesz szükség, aki átveszi tőled az embereid felkészítését. * Zártam le a vitát és Jimmyhez húzódtam, hogy megöleljem. *
- Remélem, hamar látlak megint. * Csókoltam meg és most kihagytam a felesleges köröket, hogy szüksége van-e fuvarra. Csak beszálltam és bólintottam, hogy indulhatunk. Ryan velem jött, így a táska érintetlenül maradt.*
// Folytatás:
Worlds Restaurant //
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street