Keitha Anemoi Szer. Jan. 23, 2013 2:35 pm
Nem tetszett ez az időhúzás, nagyon nem. Amikor pedig végre kinyögte, rajtam volt a sor, hogy egy szuszra kiürítsem a poharam tartalmát. Egy kissé talán túl erősen csaptam vissza a poharat az asztalra, de nem, a talpa így sem tört le, még csak meg sem repedt. Ahogy Edwardot hallgattam, idegesen járt a tekintetem jobbra-balra. Hol kinéztem az ablakon, az eget fürkészve, hol az étteremben lévő többi vendégre téved, hol Edward tekintetét figyeltem.
-Hát ez... nagyszerű. -büktem ki végül "lelkesen".
-Talán. -feleltem hűvösen- Talán nem. Miért vagy annyira biztos benne, hogy minden, ami korábban ő volt, halott? Én nem vennék rá mérget. Legalábbis, amikor találkoztunk, a nevemen szólított és felismert, pedig biztos, hogy ebben az életében még nem találkoztam vele. -idéztem fel magamban a legutóbbi találkozásomat a fiúval.
-Szóval Dark Heart, értem.
Az újabb kérdéseire csak egy szemforgatással válaszoltam, s néhány percig csak szótlanul néztem kifelé az ablakon, ügyelve rá, hogy még csak véletlenül se találkozzon a tekintetünk.
-Megértem, bár nem tetszik a dolog. Nagyon nem, pláne, hogy ilyen kevesen vagyunk, és sokak hollétéről még mindig nem tudni... És ez? "Ha kell, ketten együtt végzünk vele"? Ennél egy kicsit jobban is tisztelhetnéd mások életét... mint valami elcseszett -kísérlet, ha nem sikerül, nem baj, végezzünk vele! Nem volt elég végignézni az elmúlt évszázadok, ezredek mészárlásait? Attól, hogy hatalmad van, még nem szép visszaélni vele. -csóváltam a fejem komoran, majd hátra dőltem a székemen- Viszont nem vagyok se az anyád, feleséged vagy főnököd, hogy eldöntsem, mit csinálj, és mit ne. Ha menni akarsz, hát rajta. Legalább mint kísérő, mész vele, vagy te is valami kívánságodat akarod valóra váltani Dark Heartnál, ami ennyi év alatt se teljesült?
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák