Nagyon meleg volt, túlontúl meleg... Furcsa, nem emlékszem, hogy kerültem ide. Mi ez? Talán a 2067-es nyár? Akkor pokoli forróság volt... De esküdni mertem volna, hogy az előbb hideg volt és fújt a szél. Vagy az csak egy álom emléke?
Még néhány lépés, egy kapaszkodás, és máris a szikla tetején voltam. Alattam öt méterrel tiszta vizű kis tó terült el. Néhányan odalent hancúroztak, és az mintha Bob lett volna... De hát Bob meghalt... Sok száz éve halott...
- Ugorj! - kiáltott fel nekem vidáman Bob, mire elvigyorodtam, és a mélybe vetettem magam... Hideg szél csapott az arcomba...
És zuhantam lefelé, le az Empire State Building tetejéről.
Kissé zavarosak voltak az emlékeim, de nem ez volt a legfőbb gond. Kiterjesztettem a hatalmam, és alattam az utcát víz öntötte el. Ömlött a házakból, a csatornákból, felszakadó csövekből, a nem túl messzi szökőkútból, sőt, még az öböl felől gomolygó ködből, és magából az öbölből is... És minden víz alám gyűlt, emelkedett, és végül magába fogadott...
Percekkel később csuromvizesen, félig megfulladva feküdtem az utca kövén. Kissé összemosódtak az események, mintha a vízbe csapódáskor elvesztettem volna egy időre az eszméletem. Körülöttem minden csupa víz volt. Felnéztem, de semmit sem láttam a torony tetején. Elővettem a csavarhúzómat, de nem működött, nem tudtam kivilágítani a kilátót, hogy észrevegyem a nő árnyát, ha ott van.
Hát mégis gyilkos volt... És megpróbált megölni. Vajon tudja, hogy nem járt sikerrel?
Feltápászkodtam, és nehéz, vizes ruháimban elbotorkáltam. Akartam még látni őt, de nem ilyen gyengén.
//Köszönöm a játékot!
//
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street