Jimmy O'Connor Csüt. Dec. 27, 2012 7:53 am
Bár mennyire is igyekeztem a rettenthetetlen katona látszatát kelteni, ahogy egyre jobban belementem a történetbe, nem kerülte el a figyelmemet Ana egyre fájdalmasabb arckifejezése, főleg, mikor az öccse számomra kissé kegyetlen üzenetéhez értem.
Legszívesebben magamhoz öleltem volna, olyan elesettnek és sebezhetőnek tűnt, de egyrészt ott volt a testőr, aki árgus szemekkel figyelt és most határozottan éreztem, hogy nem biztos, hogy tolerálná a mozdulatot, másrészt ott volt Ana távolságtartó viselkedése, amit még mindig nem tudtam hová tenni.
Mikor felállt és bekapcsolta a zenét, majd az ablakpárkányra telepedett és is felálltam, és közelebb sétáltam hozzá, mert azért szerettem volna ha közel vagyok hozzá. Zavart, hogy mennyire keményen tartotta magát, nem sírt, nem kiabált, hanem csak csendben szenvedett és ez a visszafojtott bánat még nekem is fájdalmat okozott, ahogy átéreztem.
- Frankotól ez egy nagyon is érzelmes elismerés volt, hidd el. – mormoltam neki halkan. – Nem tudom mire számítottál vele kapcsolatban, de az időt nem tudod visszaforgatni és ő csak magától akar megóvni téged. – tettem még hozzá és így is gondoltam.
Lehet, hogy kegyetlen kalóz, de a gépén láttam, hogy nyomon követi a nővére életét és azzal, hogy elengedett és üzenetet küldött bizonyította a legjobban, hogy igenis számít neki.
Egyelőre nem akartam még ezzel is fájdítani Ana szívét, de ha majd megnyugszik, akkor talán ezt is elmondom neki.
Elismerően pillantottam rá, ahogy elmondta, mivel vette rá a parancsnokot, hogy visszahívja az embereit.
- De azt tudod, hogy ezt számon fogja kérni rajtad és az embere nevét is. Akkor ki kell adnod engem. – jegyeztem meg reálisan nézve a dolgokat. – De ezt majd megoldom…..valahogy.
Meglepett, mikor ezek után kiküldte a testőrét, még hozzá hallótávolságon kívülre, és most már egészen kíváncsi voltam, hogy mit akar, de ahogy meghallottam ki és mivel látogatta meg, egy pillanat alatt komorodtam el és vadul száguldottak a gondolatok a fejemben, hogy mivel is tudom magyarázni. De a legnagyobb veszélyt az a stick jelentette. Nem tudtam mi van rajta, de az az alávaló kalóz biztos nem dobálózott üres szavakkal. El kéne érnem, hogy Ana ne nézze meg, csak semmisítse meg.
- Nem tudom mire megy ki a játék Ana. – ráztam meg végül a fejem. – Az az ember egy kétlábon járó átverés és manipulátor. Talán van valami a tarsolyában, amit ezzel akar elérni, nem tudom. – néztem a szemébe a nőnek, hogy minél hihetőbb legyek.
Nem mondhattam el neki az igazat, hiszen akkor azonnal bedugtak volna valami földalatti cellába és soha nem hajthattam volna végre, amit elterveztem. Senki nem hitt volna egy gyűjtőnek! Sajnos ezzel kell élnem, hogy egy szörny vagyok, és soha nem lehetek az, aki valójában lenni szeretnék.
- Az igaz, hogy jártam a hajóján, vagyis egy szolgálati út során megtámadta a hajót, amivel utaztam és foglyul ejtett engem, meg a pilótát, aztán valami perverz játékot akart űzni velünk, de kivágtuk magunkat, mert mint kiderült a pilóta telepata volt és ez sokat segített. Elmenekültünk. És meg is sebesítettek, de látod, meg van a karom, senki nem vágta le. – mutattam fel, de ez volt a legrosszabb rész, nyíltan a szemébe hazudni. – Valami nagy-nagy simlisségre készül az a kalóz és téged akar felhasználni, ha rám hallgatsz. – fejeztem be remélve, hogy elég meggyőző voltam.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák