Anastasia Camilon Hétf. Dec. 17, 2012 12:02 am
*Jimmy válaszára a nő, töltött egy bögre kávét és újabb adag tojást kezdet el verni,majd sonkát szeletelni. Nem beszélt, csak a munkáját végezte. No meg, feltételezte, hogy illat alapján bárki megmondja, hogy mi készül. Ha meg nem, akkor van annyi sütnivalója, hogy belekukkantson a serpenyőbe, ami még véletlen sincs lefedve. A bögrémet megfogva társultam Jimmyhez vele szembe, miután elé raktam az Ő kávéját is. Az enyém kész volt, de Jimmynek bizony be kell édesítenie ha, nem akar epét inni. A kérdésére én csak mosolyogtam, míg Ryan horkantott egyet.*
- Nem figyeltél tegnap…
- Nem. Semmi közöd nincs hozzá, majd időben meg fogod tudni. *Nem meglepő számomra, hogy ugyan abban a pillanatban szólaltunk meg Ryannel, így egymást keresztezték a mondataink. Ám Ryan kihívására csak pislogtam párat hátra és még a kezem is megállt, ahogy bele akartam inni a poharamba. De ettől már csak Jimmy reakciója volt meglepőt. Szemeimet forgatva tettem le a poharam, és kissé oldalra fordulva intéztem szavaim mindkettő felé.*
- Ryan, fogd vissza magad. Te pedig, ne menj bele olyanba, amiről nem tudod, hogy mire megy ki. Másodszor pedig, csak megjegyezném, hogy olyanak vagytok, mint a kakasok a szemétdombon. Ez az Én házam, szóval ha elintézni valótok van egymással tegyétek máshol. Harmadszor pedig, egyikőtök se felejtse el, hogy itt még mindig az Én szavam dönt. Negyedszer pedig, az éjszaka ellenére Jimmynek van egy feladata és addig még ezt nem teljesíti, avagy nem adja fel, én CSAK a megbízója vagyok. *Nem voltam goromba. Semmi kedvem nem volt elrontani a reggelt, így ezek csak száraz tények voltak melyjel mindannyian tisztában voltak. Jimmy szavaira elmosolyodtam, bár nem értettem miért erősíti meg azt amiben már megegyeztünk.*
- Rendben. Ryan, ma te vezeted a szolgálatit. A sofőr pedig az Én kocsimmal elviszi Jimmyt. Nem egy nagy szám, de ha anyuhoz megyek nem szeretek feltűnést kelteni és a szolgálatira ma szükségem van. Sajnálom. *Egészítettem ki Jimmy felé.*
- Ellenőrizd, hogy minden rendben van-e a helyszínnel. Ha pedig Jimmy elhagyta a házat, gondoskodj Róla, hogy semmilyen nyoma ne maradjon, hogy itt járt.
- Ez nem jó ötlet… *Vágot a szavamba Ryan. Kicsit sem bízott a másikba.*
- De igen, az. Nem szeretném, ha kitudódna, és ezzel veszélybe kerülne Franko, vagy akár Jimmy. *Tekintettem a férfire, megerősítést várva, hogy nem bánja, hogy ha minden nyomot eltüntetek a saját érdekében.*
- Azonban a TE biztonságodnak nem tesz jót. Ha valami történik és nem marad nyoma…
- Elég legyen most már. Az éjszakát is túléltem, még ha kis izomlázzal is… *Csattantam fel, de nyomban el is pirultam a szavaim miatt. Nem volt kérdés, hogy nem épp futni voltam az éjszaka.*
- Igen, észrevettem. De ha már Te nem tudsz gondolkodni, akkor hadd tegyem meg Én. Könyörgöm Anastasia, egy idegen férfivel voltál, akiről semmit nem tudsz. De ez egy dolog, a te életed és a te dolgod, hogy kinek hagyod, hogy ágyba cipeljen. Azonban ott is maradtál. A riasztó rendszer nem véletlen van beszerelve. Úgy bementem, hogy még csak meg sem mozdultatok… ennyi erővel bárki bemehetett volna. *Túrt a hajába kissé kétségbe esetten. Nem láttam még ilyennek, bár sosem aludtam a szobámon kívül. Szavaira elszégyelltem magam egy pillanatra, de felállva neki dőltem a székemnek karba tett kézzel.*
- Ryan. Most a külső behatolástól tartasz vagy Jimmytől? Mert ha a külsőtől, akkor azt tanácsolom, hogy nézz szét az embereid tájékán, hisz ha mellettük be jön valaki, akkor cserére szorulnak. Ha pedig Jimmytől, akkor a lehető legjobb volt nem bekapcsolnom a riasztót. Így ha baj lett volna fél perc alatt be jutsz. De ha beriasztom, mire lekéred, hogy melyik kódot aktiváltam addigra már késő. De ezt majd megvitatjuk út közbe. Ha megbocsájtasz, szeretnék megreggelizni és lehetőleg még nyugodt állapotomban.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák