- Köszönöm. *mosolyogtam kedvesen. A válasza közben elkezdtem meghámozni egy hagymát is.*
- Hogy lehet élvezni az állandó veszélyt? *Kérdeztem miközben neki álltam azt a vackot felkockázni, ami jelenleg még a szemem is csípte.*
- Most azt mondta, hogy unalmas vagyok? *Kérdeztem tettet döbbenettel és játékossággal. Bár az utóbbi az valódi volt. A kérdésére egy pillanatra megállt a kezem a vagdosásban miközben elgondolkodtam rajta. Volt kibúvóm, de mégsem akartam élni vele. Inkább folytattam a folyamatot.*
- Jöjjön közelebb Jimmy, nem harapok… nagyot. *Tettem mellé egy mosoly kíséretében. Ha jött, akkor a pultnál is volt egy szék, ami hasonló volt a kocsmai bárszékekhez csak finomabb. De az étkező asztal körül is voltak székek.*
- Ha nagyon mehetnéke van, azonnal visszavitetem a motelbe. De talán maradhatna vacsorára. *Vontam meg a vállam és egy serpenyőbe olajat öntve tettem fel a hagymát pirulni. Én nem láttam az Őr arcát, de a lélegzete kizökkent egy pillanatra és meglepetést tükröződött.*
- Seb, ezért a lehetőségért ölni is képes volna. * Tettem mellé akaratom ellenére kacéran. Eszembe sem jutott kikezdeni a másikkal. De ösztönösen jött ki a számon, amint eszembe jutott, hogy még gyakornoki éveim óta lelkesedő Sebastian mi mindent megadna azért, hogy a büfén kívül is váltson velem pár szót. Azonban szavaim költői túlzás volt. Azaz ember egy légynek sem ártana.*
- Ami pedig a kérdését illeti. Unalmas, nyomasztó és fojtogató. Semmi magán életem nincs, ezt a házat kivéve. Ide csak akkor léphet be Ryenen kívül Őr, ha az nagyon muszáj. De amint láthatja és már korábban is szóba került, egyedül vagyok. Nincs az a férfi aki eltudná viselni azt a terhet, ami velem jár. Ryenről nem is beszélve… * Hangomba szomorúság vegyült, miből Ry mély hangja rántott vissza.*
- Sajnálom Ana… * Semmi érzelem nem hallatszott rajta, de nekem ez sokat jelentett és úgy éreztem meg kell ezt magyaráznom Jimmynek.*
- Ugyan… ez a dolgod. Ryennek mindig mellettem van és ha ezen még túlis tudnának lépni, a próbákon nem. Ry különösen ért ahhoz, hogy miként fedje fel azokat az embereket, akik valamilyen hátsó céllal próbálnának meg közeledni. Néha még Én is sajnálom szerencsétleneket… de, akit meg tör a teszt… Nos, azt később más is meg tudja törni. *Ingattam meg a fejem és próbáltam meg elterelni a témát erről az érzékeny pontról.*
- A maga foglalkozásával, hogy fér össze a magánélet? *Kérdeztem kíváncsiskodva miközben a darált húst a hagymára dobja forgattam folyamatosan.*
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák