Anastasia Camilon Kedd Jan. 08, 2013 5:47 am
*A megadására elmosolyodtam, azért nem volt olyan nehéz rábírni arra, hogy dugjuk ki a fejünket a szobából.*
- Ágyon kívüli IS? Nem tudom miről beszélsz… *Forgattam meg a szemeim, mintha nem is emlékeznék az este tett szavaimra, hogy ma bizony itt maradunk. De aztán mikor Ryant említette csak sóhajtottam.*
- Majd idővel megkedvel… ha meg, nos… akkor is muszáj lesz neki. * Vontam meg a vállaim könnyedén, aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve kerekedtem felé és igyekeztem lefogni a kezeit maga mellett.*
- De én most jobban tartok a fejmosástól, amit kapni fogok az ébresztő miatt. * Hajoltam a füléhez és ezeket már csak lágyan suttogtam, miközben aprót haraptam a fülcimpájába. De aztán elnevettem magam.*
- Igen is értettem… egy tojásrántotta rendel. * S igyekeztem lemászni róla, hogy magamra kapjak valamit. Na nem felöltözni, csak épp a köntösömbe bele bújni ami után elhúztam a függönyöket.*
- Most pedig indulás a kínpadra… * Intettem színpadiasan az ajtó felé miután felöltözött de magam léptem ki elöször. A konyhához érve megtorpantam egy pillanatra. Ott volt Ryan, aki dühösen dobolt az ujjaival az asztalon és nyomban szolgálatba vágta magát egy alapos pillantás után. A bejárónőm remegő kezekkel igyekezet inni a pohárból, miközben tekintete fürkészőn mért végig minket. S volt ott még egy férfi. Már láttam korábban, de csak ritkán van itt, hisz Ő csak a rendszer működéséért felel és épp zordan kortyolgatta a kávéját. *
- Jó reggelt! * Köszöntöttem határozottan mindhármukat a pillanatnyi hezitálásom után és nyomban felkapcsoltam a kávégépet. Majd a pultnak vetve magam vontam össze a karjaim magam előtt. Ryan elfoglalta a helyét mellettem, ám köszöntésképp kaptam egy puszit az arcomra csak úgy, mint máskor.*
- Bocsásson meg, nem számítottam vendégre. Miben segíthetek Mr. ööö… * Tekintettem Ryanra lesújtó pillantással, de mégis várva a segítségét. *
- Kryle… * Felelte a ki nem mondott kérdésemre Ő maga. Aztán végig hallgattam, hogy miért is van itt. Közben a kávé is lefőtt és két bögrébe megcsináltam. Az egyiket pedig egy bocsánatkérő mosollyal Jimmynek nyújtottam.*
- Értem Én. De nem tehetek arról, hogy fáradt voltam és fogalmam sincs, hogy az agyam mért nem a megszokott kódok közül az egyiket alkalmazta. Arról meg végképp nem tehetek, hogy a saját rendszerét nem képes feltörni. Tudomásom szerint a készítőnek ismernie kell a rendszer gyengepontjait, hogy más módszerekkel tudják áthidalni. * Néztem határozottan a szemébe és hangom már a megszokott tárgyilagosság volt. Majdhogy nem azt az érzést kelltette, hogy bizony a másik követett el hibát. Ami nem így volt és szavaimmal be is ismertem a bűnösségem. De attól még olyan hatása lehetett. *
- Ana nem arról van szó, hogy elírtál pár karaktert vagy csak egy másik kódot adtál meg. Volt már ilyen korábban is és mindig feltörtük. Hanem arról, hogy egy olyan bonyolult és jól tervezett kódot adtál meg, aminek a visszakódolását még az illegális körökben sem ismerik. S a deaktiválás során kivonták a kódot, de még azóta is azon ügyködnek a melléképületben, hogy visszafejtsék. * Próbálta elmagyarázni nekem Ryan amit a sok technikai maszlag közül nem értettem meg. Kezdtem fel fogni, de szélesen elmosolyodtam.*
- Most ezzel azt mondtátok, hogy profi vagyok? * Kacagtam fel, elódázva a dolgot de a sok csúnya pillantást látva inkább a poharamba fordítottam a nevetésem és megismerkedtem a kávé már oly ismert ízével.*
- Nézze… Aludtam. Fogalmam sincs…
- Anastasia, csak arra kíváncsi az úr, hogy hol tanultad ezt a kódolást. * Fojtotta belém a szót Ryan én meg kétségbe esetten néztem Jimmyre.*
- Ryan, mindannyian tudjátok, hogy nem tudok kódolni még ébren sem. Neked is azt az alap rendszert majd egy évedbe került belém verni. Hidd el nem azzal töltöm a szabad időmet, hogy könyvekből tanulom a kódolást. Ha annyira érdekelne, már rég szakember segítségét kérem. De a technika nem az erősségem és nem is most fogom ezt elkezdeni. *Közben láttam ahogy a nő összeszedte magát és neki látott a reggelink elkészítésének.*
- Higgye el Mr. Kryle, ha tudnám a kódolást már az emberei negyedét nem alkalmaznám, hanem magam látnám el a feladatokat. Ezen felül pedig szívesen segítenék de fogalmam sincs, hogy… *Na itt megtorpantam és nagy erőfeszítésembe telt, hogy ne tekintsek hátra a kanapéra. De csak egy pillanat volt már folytattam is.*
-… milyen kódolással van. De nem is érdekel. Arra szeretném kérni önöket, hogy ne is foglalkozzanak vele. *Ez inkább parancs volt.*
- De Ana, meg kell fejteni… muszáj, hogy… *Kezdte Ryan mikor felemeltem a kezem, hogy belé fojtsam a szót.*
- Nem. Neki, az a dolga, hogy a rendszer működésével foglalkozzon, és ha gond van, akkor javítsa. Neked, az a feladatod, hogy Rám vigyázz. De ezen felül pedig mindkettőtöknek az, hogy kövessétek az utasításaim. Ami most a következő; Kimentek szépen, az éjszakai kódot törlitek a rendszerből és nyoma se maradjon annak, hogy valaha is bekerült. Én pedig szépen megreggelizek a… * Na itt hezitáltam egy kicsit, hisz nem tudtam Jimmy miként reagálna rá. De végül egy röpke pillantás után folytattam.*
-… párommal. *Az úr már távozóra is fogta, láthatta, hogy nem épp vagyok beszélgetős kedvemben. Ryan pedig nyomban utána, de elég feltűnően nézegette Jimmyt folyamatosan.*
- Ryan, maradj még egy percre… Megérkeztek amit kértem?
- Persze, a nappaliban van. Szükséged van még valamire?
- Nyugalom? *Mosolyodtam el, de aztán megingattam a fejem.*
- Nem. De ma már nem fogadok senkit. Óh és majd elfelejtettem… nem szeretem zavarba hozni az alkalmazottaim, szóval legközelebb légyszi szólj, hogy más is van itt. *S végre egyedül maradtunk Jimmyvel és a házvezetővel aki a reggelivel szorgoskodott. Leültem a már jól megszokott helyemre és szemeim forgatva néztem Jimmyre.*
- Elejtek egy párnát és már egyből földrengés lesz. * Ingattam meg a fejem, ám aggasztott valami de nem akartam mondani. Még nem… *
- Bocs a kicsit sem meghitt reggeliért…
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy