Luke Darrow Hétf. Dec. 03, 2012 7:55 am
~Miért hülyéz le mindenki? Mármint, oké, az egy dolog, de miattuk kerültem ebbe a helyzetbe!!! Az én taktikám az volt, hogy maradok a seggemen, és nem csinálok semmit, hát akartam én kiborgok, és alakváltó űrszmötyik kereszttűzébe kerülni?~
Nagyot nyekken, amikor Matt olyat lök rajta, hogy a fal adja a másikat, s remegő kézzel kezd a zsebeiben kotorászni, ahogy látja a banda tagjait felé lépkedni.
~Nem nem akartam...~
Kezével rámarkol a henger alakú tárgyra, hogy kirántsa azt, és maga elé tartsa. Eleinte csak így fogja maga előtt az elég jelentéktelennek tűnő tárgyat, de aztán kapcsol, és fegyverét is bekapcsolja, mely mint a villám egy zöld színű energianyalábot bocsát ki magából, melynek monoton, mélyen brummogó hangja és az, ahogy még maga a levegő is igyekszik elkotródni a közeléből a legtöbb ember hátán felállítja a szőrt. Luke egész biztos libabőrös lesz tőle, de ez most egyfajta kellemes borzongás. Minden mindegy alapon, mániákusan vigyorogva tápászkodik fel, hátát a falnak döntve, pengével maga előtt.
-Tartsd meg a fegyvered, nekem ez is jó lesz. - Veti oda, és ha valaki ez után is közelebb lép, felé suhint, csak, hogy megijessze kicsit. - Szép mi? Ezért kellett volna megmotoznotok, vagy valami. Aki közelebb jön, kettévágom! És nem, nem vagyok olyan ügyes, hogy félrerántsam, ha valaki felém ugrana, szóval tűnés!!!
Szemeivel közben futólag egy ablak után kezd kutatni, amin kimászhat, hogy végre megszabaduljon ettől a helyzettől. Soha életében nem verekedett még, most meg csillagokat lát, fáj az oldala, és egész biztos benne, hogy még a szája is felrepedt, de nem érdekli, most már ki kell szöknie innen!
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák