- Milyen érzés? – néztem végig rajta kutatóan, hogy komolyan gondolja-e. – Nagyszerű! A magad ura vagy, nem dirigál senki, nem ugráltat senki. – foglalom össze ami hirtelen az eszembe jut, de hát hogyan lehet ezt megfogalmazni, ha valaki nem tapasztalta meg a saját bőrén, mint hogy valószínűleg neki még nem sikerült.
Igaz, hogy mint mindennek, ennek is megvannak az árnyoldalai, de hát ezt az árat meg kell fizetni.
A munka kérdése láthatóan nem érintette kellemesen, ezért kíváncsian vártam a magyarázatát, amit meg is kaptam, bár alaposan meglepődtem, hogy ezek szerint annyira nem kell tartania az éhhaláltól, ha két háza is van. Alaposan mások a szemléletei, mint nekünk, az utcán élőknek.
- Még sosem hagytad el ezt a bolygót? – lepődtem meg azért a szavain. – De, hát mi tart vissza, hogy felszállj egy menetrend szerinti járatra és megnézd azt a házat? Hiszen, mint mondtad 21 éves vagy, nem kell semmilyen engedély, hogy oda menj.
Aztán a következő megjegyzésére, csak értetlenül meredek rá.
- Mit nem akart ez a Vincent megadni? És mi van a szendviccsel? – kérdeztem meg kissé rökönyödötten és furcsa gondolatok társultak a fejemben elpiruló arcát nézve. Csak nem?
De az eddigi naivságát tekintve, bármi előfordulhat.
- Azt hiszem ezt kicsit jobban megmagyarázhatnád, mert nem sokat értek belőle. – kértem őt.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák