- Vinc, nem igaz, hogy nem látod a saját szavaidban a buktatókat. Nem esik baja, ez igaz. De az érintetlenségének a varázsa elvész azzal, hogy átnézed őket. *Ingattam meg a fejem, ám kérdésére elmosolyodtam.*
- Tudod, ha nem épp megfosztani készülnél egy újabb dologtól, ami fontos nekem, még örülnék is annak, hogy most itt vagy. De ha Te sem tennéd, akkor miért várod el Tőlem, hogy én minden probléma nélkül megengedjem? *Tettem fel egy újabb kérdést. Amely szimpla tájékozódás jellegű, semmivel sem befolyásolja a döntésem. Ahogy a korábbi válasza sem tette.*
- Nos, akik ezt mondják, azoknak bizonyára sok tapasztalata van. De mindketten tudjuk, hogy ez belőlem hiányzik… *Vontam meg kissé a vállam mosolyogva. *
- De, tegyük fel, hogy megengedem, hogy a felügyeletem alatt átnézd, és nem várom meg, míg önkényesen betörsz és romba döntöd az egészet. Ha találsz valami használhatót, számodra értékeset akkor mit teszel? Egyébként meg, annak ellenére, hogy kételkedem abban, hogy valóban tudnál, ajánlani azért hallgatom Őket.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák