Fejcsóválva hallgattam a mentegetőző hajóstisztet. Tényleg a legegyszerűbb az lenne, ha helyben lenyakaznám, de volt egy erős gyanúm, miszerint Amets nem véletlenül hagyta futni eddig is ezt az űrpatkányt. Kétkedve néztem a szemébe:
- Na akkor most tisztázzuk újra, még egyszer, elölről... - sóhajtottam. - Van a hajóján egy orvgyilkos droid, azon határozott programozással, mely szerint meg kell ölnie a legitim uralkodót. Maga szállította ide, akinek eddigi előélete egyértelműen azt mutatja, hogy a fent említett szentséges hölggyel szemben ellenérzésekkel viseltet. Sem a faji, sem az emberi, sem a törvényi tiszteletet ne adja meg a hölgynek. Úgy mellesleg: ha szép lassan megnyúzom itt a főtéren, ami csak egy saroknyi innen, majd lenyakazom, akkor még nyer is a halálával a világ, elvégre lesz pár fafejű, aki elgondolkodik azon, biztos jó szakmát választ-e, ha csempésznek áll.
Magamban úgy döntöttem, egy leckét azért kap a kölyök. Intésemre az ő részére is hoztak egy kardot a gyalogosok, a magamét tisztelgésre emeltem. Nem akartam megölni, csak egy kicsit helyrepofozni benne bizonyos kérdéseket, de ezt persze egyelőre nem kell tudnia.
- Megkap egy esélyt Mr Gilmore, de csak mert mora és én Önnel ellentétben tudom mit jelent ez. Védje magát!
Azzal lassan felemeltem a pengémet felé. Kíváncsi voltam. Ha kiáll velem, nagyon megverem, ez nem vitás, de érdekesebb eshetőségnek tűnt, ha megpróbálja kimagyarázni magát. Főleg ha sikerül is neki...
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák