Aurora Moreira Szomb. Dec. 08, 2012 7:31 am
*A vigyorára összevontam a szemöldököm. Vincent jutott róla eszembe, és biztos voltam, hogy ez a férfi is épp úgy rajtam vigyorog, mint, ahogy Vinc röhögött.*
- Ha nem tudnám, hogy épp rajtam szórakozol akkor talán még kedves is lehetne ez a kifejezés. * Zsörtölődtem és ez látszott rajtam, bár próbáltam visszafordítani a korábbi szavait ellene. Nem volt ez semmi más, csak szárnypróbálgatás, vagyis szájpróbálgatás.*
- És igazad van. Ez az első… *Bólintottam, és a kezeim között lötyögő pohárba tekintettem. Semmi érdekes nem volt benne, így visszatekintettem a férfire.*
- Többet mentettél, meg mint hinnéd. Ami pedig a csontjaidat illeti. Nem meglepő, ha egy fiatal mora nem tudja kezelni az erejét erős érzelmi sokk hatására. Nálam ezt a düh és a sértettség váltotta ki. De hogy miért iszogatnak, az emberek együtt azt nem tudom… * No igen. Erről talán csak említéseket olvastam, de mindig más volt az oka. Így nem tudtam elfogadható válasszal szolgálni a másiknak. Az újabb kérdésre bólintottam, de máris megbántam. A folytatást hallva arcom elfehéredet és kezeim reflexszerűen roppantották össze a poharat a kezemben melynek darabkái a földre hulltak. Szemeim könnybe lábadtak, de ez a fájdalomnak volt köszönhető mely a húsomba mart. De a fehérségből hirtelen kipirult, mint a szégyentől és mind a dühtől.*
- Semmilyen aberrációja nincs a szexualitásomnak… Azon kívül, hogy nincs. * Kiabáltam, de mikor észrevettem, hogy ezt mindenki tudtára hoztam szívem szerint elástam volna magam.*
- Te ezt élvezed… élvezed, hogy megbánthatsz, hogy zavarba hozhatsz és idegesíthetsz. *Halkítottam lejjebb a hangom.*
- Nézd meg mit csináltál… * Tekintettem le magam is a kezemre, és meglátva a vért és az apró szilánkokat a fejem ingattam. De fogalmam sem volt, hogy mit csináljak csak néztem a kedvenc színem amint végig folyik az ujjaimra.*
- Még csak nem is regenerálódok… *Motyogtam halkan. S próbáltam feldolgozni, hogy az egyébként hibátlan testemen ezeknek a nyoma már örökre ott fog virítani. Ezzel eltereltem a figyelmem a fizikai fájdalomtól...*
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák