~Húúú, ezt nevezem én fenyegetésnek! -nyüsszögöm vissza válaszul, jeleze, hogy ilyen piti ijesztgetésekkel úgy se megy semmire ellenem- Teszek én a kattogásra, a pufi telepata disznó horkolása úgy is elnyom minden mellékzajt...
Mondjuk abban rohadtul reménykedek, hogy nem valami kifogyhatatlan töltényű fegyvere van, mert akkor megszívtam... Persze, közben egyszer-kétszer betámadtam a betolakodót is, vészesen közel elrepülve mellette, azzal a nem titkolt szándékkal hogy kikapjam/rúgjam a kezéből a stukkert. Vagy meghúzzam a haját. Vagy megharapjam az ujját, velem aztán lehet alkudni. Esetleg a hátára csimpaszkodva kicsit megkarmolászom, akkor már csak nem fog lőni, ha a nyakában lógok... Lássa csak, hogy velünk, kalózokkal nem lehet ujjat húzni!
Persze, ha ehhez olyan szintű golyózáport produkálna, hogy a közelébe se tudok kerülni, akkor inkább angolosan távozok, túlságosan is veszélyeztetett faj vagyok én ahhoz, hogy itt haljak hősi halált... Akkor már inkább rükverc, visszatolatok a folyosóra, berágom magam a falak mögé, és onnan közelítem meg a vezérlőtermet. Oké, tudom, kisebb a hely, meg annál több a kábel, de mást nem szarrárágok mindent ami eddig tabu volt odabent. A főnök úgy is k.o., nemde?
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák