Darkheart

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák

» Általános csevejde
Argus Magánnyomozó-iroda - Page 5 I_icon_minitimeKedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets

» Dühöngő
Argus Magánnyomozó-iroda - Page 5 I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto

» Vezetőségszidó
Argus Magánnyomozó-iroda - Page 5 I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto

» Társoldalak, baráti oldalak
Argus Magánnyomozó-iroda - Page 5 I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto

» Ösvények
Argus Magánnyomozó-iroda - Page 5 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal

» Hunter Street
Argus Magánnyomozó-iroda - Page 5 I_icon_minitimeVas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy

» Irodák
Argus Magánnyomozó-iroda - Page 5 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 31, 2013 8:59 pm by Joshua Palmer

» Sikátorok
Argus Magánnyomozó-iroda - Page 5 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 03, 2013 10:28 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal

» Mólók
Argus Magánnyomozó-iroda - Page 5 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 03, 2013 1:19 am by Luke Darrow

Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (136 fő) Csüt. Nov. 21, 2024 2:54 am-kor volt itt.

Top posting users this week

No user

+4
Paul Donovan
Morgana Valeur
Matt Kyle
Fletcher
8 posters

Argus Magánnyomozó-iroda

Matt Kyle
    Matt Kyle

Hozzászólások száma : 299
    Hírnév : 4

Argus Magánnyomozó-iroda - Page 5 Empty Re: Argus Magánnyomozó-iroda

Témanyitás  Matt Kyle Vas. Nov. 18, 2012 7:01 am

Elmosolyodtam. Ujjamat a halántékától kezdve végighúztam a füle mellett, majd az álla vonalán le egészen az álla csúcsáig.
    - Semmi gond. Én sem tudok uralkodni néha dolgokon...
    Egy vadabb csókkal mutattam meg, mennyire nem.
    - De... Mi van Light-tal? Erre azért kíváncsi lennék, ha nem gond... Talán nem árt, ha tudom, hogy belegázolok-e valamibe köztetek...
    Elvégre magánhekus vagyok. Ha egy nyelvbotlás elkerülné a figyelmem, szögre akaszthatnám... Nos... Hát, a vodkás üvegemet, mert jelvényem nincs.
    Morgana Valeur
    Morgana Valeur
    Elnök

Hozzászólások száma : 273
    Hírnév : 16

Témanyitás  Morgana Valeur Vas. Nov. 18, 2012 7:21 am

A csókja olyan reakciókat váltott ki a testemből, amikről azt hittem, már nem léteznek.
    - Jason? Mi van vele? Jah... - tudtam újra gondolkodni. - Semmi nincs köztünk, bár erről talán neki más a véleménye. - húztam el a szám. - De ez mit számít? Hisz lehet, hogy a ma éjszaka után, már nem akarod, hogy közünk legyen egymáshoz. - fancsalodtam el, bár próbáltam ezt palástolni. Hogy magammal hogy rendezem le ezt a dolgot... az a holnap kérdése.
    Matt Kyle
    Matt Kyle

Témanyitás  Matt Kyle Vas. Nov. 18, 2012 7:27 am

Kicsit hátrébb léptem, a szemébe néztem, és rám nem jellemző kedvességgel elmosolyodtam.
    - Ezt, ugyebár, sosem tudhatod. Lehet, hogy egy szemétláda vagyok, aki holnaptól feléd sem néz, és soha többé nem ejti ki még a nevedet sem. Különleges neved van. Morgana... - ízlelgettem - De az is lehet, hogy valami csoda folytán tényleg az vagyok, akinek mondom magam, és tényleg érdekelsz. Esetleg nem is csak egyetlen estére. Tudod, még ez is előfordulhat. És azt hiszem, itt az ideje ezt kideríteni.
    Azzal megint megcsókoltam, közben pedig magamhoz húztam, és hátáról a fenekére csúszott ép kezem.
    Morgana Valeur
    Morgana Valeur
    Elnök

Témanyitás  Morgana Valeur Vas. Nov. 18, 2012 7:38 am

A szavai reményt keltettek bennem. Jó érzéseket. Melegség járt át. Mikor magához húzott, nem tiltakoztam. Sőt, átadtam magam az érzéseimnek és a vágyaimnak. Karjaimat a férfi nyaka köré fontam és elvesztem a csókban. Kockáztatok. Akarom. A férfi hajába túrtam. - Nem érdekel az sem. Csak a mostot akarom. - leheltem két csók közt.
    Kár is lett volna tagadnom: amit oly sok évig elnyomtam magamban, a felszínre tört. Kívántam a férfit.
    Matt Kyle
    Matt Kyle

Témanyitás  Matt Kyle Vas. Nov. 18, 2012 7:43 am

Bólintottam, aztán újra megcsókoltam. Műkezemmel a csípőjét fogtam, óvatosan, mert ha elveszítem a kontrollt... Jobb bele sem gondolni. A másik kezem megint végigszaladt a hátán, és ezúttal a hajában állapodott meg. ajkam a szájáról a nyakára vándorolt, majd lehunytam a szemem, és utána, pár nyakra adott csók után újra kinyitottam... hogy farkasszemet nézhessek... a farkassal.
    - öhm... Morgana... Lehetséges volna, hogy Shiva odakint az ajtó előtt töltse a következő fél órát? - kérdeztem, és magamat is meglepve, zavarba jöttem.
    Morgana Valeur
    Morgana Valeur
    Elnök

Témanyitás  Morgana Valeur Vas. Nov. 18, 2012 10:24 pm

Kéjesen nyögtem, minden mozdulatára. A bőrmet, mintha apró lángok nyaldosták volna csókjai nyomán. Testem, a férfi testéhez préselődött, és mikor megszólalt, szavai megkésve értek el tudatomig. Felkacagtam és a farkasra néztem.
    - A maradék pizza. Azért hajlandó minket kettesben hagyni. - A férfi arcát tanulmányoztam. Vidámsággal töltött el a zavara. Aranyos volt... - Valld be, még soha nem vettél pizzán nőt!?
    Matt Kyle
    Matt Kyle

Témanyitás  Matt Kyle Vas. Nov. 18, 2012 10:42 pm

+18

Nagyot nyögtem, lecsuktam a pizzás doboz fedelét, és a farkasnak dobtam. Aztán az ajtóhoz mentem, kinyitottam neki, és megvártam, míg kivonul. Utána becsuktam az ajtót, és visszasiettem a nőhöz. Vadul megcsókoltam, mielőtt a kérdésére válaszolhattam volna.
    - Lássuk csak.. - mondtam aztán - Nem, pizzáért még nem. De... Ha kint marad, míg mi... Akkor esküszöm, rendelek neki még egyet.
    Újra megcsókoltam a nőt, és magamhoz szorítottam. aztán a derekánál matattam egy ideig ügyetlenül, míg végül le tudtam húzni a felsőjét. Mellkasát és melleit, majd elé térdelve a hasát is megszórtam csókokkal.
    Morgana Valeur
    Morgana Valeur
    Elnök

Témanyitás  Morgana Valeur Vas. Nov. 18, 2012 11:10 pm

+18

Mosolyogva néztem, ahogy Shiva elhagyja a szobát a pizzás dobozzal a szájában. Majd a férfi csókja belém fojtott mindent, amit esetleg mondani akartam volna. Minden érintése újabb és újabb érzéseket keltett bennem. Ahogy nyelve a bőrömhöz ért megremegtem. Olyan rég volt már, hogy ezt éreztem. Nem csak testi vágy volt... És én zavarban voltam e miatt. Mint... mint amikor először voltam férfival.

A hozzászólást Morgana Valeur összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 18, 2012 11:46 pm-kor.
    Matt Kyle
    Matt Kyle

Témanyitás  Matt Kyle Vas. Nov. 18, 2012 11:19 pm

+18

Még mindig előtte térdelve lehúztam a szoknyáját, és végigcsókoltam mindkét combját, majd a Vénusz-dombját is. Aztán felálltam, levettem az ingemet, és a derekánál fogva elkaptam Morganát. Felemeltem, és az íróasztalra ültettem. Fölé hajoltam, és végigcsókoltam a nyakát, majd a mellkasát, a melleit... aztán a háta mögé nyúltam, és kikapcsoltam a melltartóját. hiába, van, ami sosem változik... Olvastam, hogy ilyet már ezer éve is hordtak a nők... Érdekes, mik meg nem fordulnak az ember fejében, mikor már majdnem leállt az agya...
    Tenyerembe vettem az egyik mellét, elátkoztam az érzéketlen, ostoba műkezemet, amivel hiába simogattam a nő oldalát, nem érezhettem bőre puhaságát, és közben is csókoltam őt, most épp a száját...
    Morgana Valeur
    Morgana Valeur
    Elnök

Témanyitás  Morgana Valeur Vas. Nov. 18, 2012 11:47 pm

+18

A csókjaitól megremegett a lábam. De hamarosan, már az asztalon találtam magam. Éreztem a késztetést és a vágy lüktetett bennem, de még mindig zavarban voltam. Csak el kéne engednem magam. A szex a legtermészetesebb dolog a világon. És én akartam. Ismét átkaroltam a férfit és meztelen hátát kezdtem simogatni. Lehunytam a szemem, és átadtam magam a gyönyörnek, amit az érintése váltott ki belőlem.
    Matt Kyle
    Matt Kyle

Témanyitás  Matt Kyle Vas. Nov. 18, 2012 11:55 pm

+18

Éreztem valami kis feszültséget még a testében, mintha nem tudna tökéletesen ellazulni. Vissza vettem a tempóból, és lassan, finoman csókolgattam a nyakát, hátha a gyengédség segít neki egy kicsit. Kezem sem volt most olyan erős és követelőző, finoman, cirógatva siklottak ujjaim a bőrén. Gyakran szájon csókoltam, de mindig csak néhány másodpercre, éppen csak addig, hogy viszonozni tudja a csókot.
    Pár percig bírtam csak azt, és eluralkodott rajtam az égető, forró vágy valamire többre, valami intenzívebbre. Mielőtt meggondolhattam volna, mit teszek, műkezem már szét is tépte a nő egyetlen fent lévő ruhadarabját, míg másik kezemmel előrébb húztam őt, és én is közelebb léptem az asztalhoz...
    Morgana Valeur
    Morgana Valeur
    Elnök

Témanyitás  Morgana Valeur Hétf. Nov. 19, 2012 12:08 am

+18

Mélyeket sóhajtottam. Szemhéjam elnehezült és mikor a lassú kényeztetés után ismét követelőzővé váltak mozdulatai, körmeim a bőrébe vájtak. Felsikoltottam, mikor alsóneműmet széttépte. Magával ragadott a vadsága, a zabolátlansága. Most én jövök. Kezeim hamar rátaláltak nadrágja cipzárára, hogy megszabadíthassam mindentől, ami még útját állta összeforrásunknak. Ajkaim és nyelvem mellkasát fedezték fel, míg ujjaim gyengéden simogatták duzzadó férfiasságát.
    Matt Kyle
    Matt Kyle

Témanyitás  Matt Kyle Hétf. Nov. 19, 2012 12:17 am

+18

Mostanra már teljesen leállt a gondolkodásom. Csak a nőt láttam, a külvilág összeszűkült az illatára, az érintésére és a bennem tomboló vágyra. Megfogtam mindkét combját, és még közelebb húztam magamhoz, miközben én is léptem egyet előre. Csak annyi lélekjelenlétem maradt, hogy ne vadul hatoljak belé... Finoman, lassan kezdtem, de csakhamar felgyorsítottam, mert nem bírtam már legyűrni az ösztöneimet...
    Ajkaim megtalálták a száját, és vadul, már-már dühösen megcsókoltam, miközben ütemesen mozogtam előre, hátra...
    Morgana Valeur
    Morgana Valeur
    Elnök

Témanyitás  Morgana Valeur Hétf. Nov. 19, 2012 12:32 am

+18

Combjaimat a férfi dereka köré fontam, és ahogy belém hatolt, mély sóhaj hagyja el a szám, melyet a férfi csókja zárt le. Miközben egyre gyorsabb és vadabb ütemet kezdett diktálni, karjaim ismét a vállára kerültek, ujjaim pedig a hajába szántottak, hogy ott ökölbe szoruljanak. A csókot csak annyi időre szakítottuk meg, míg levegőért ziháltunk.
    Forró teste az enyémhez forrt. Levegő után kapkodva nyögtem fel, ahogy az élvezet első hulláma elérte testem. Fejem hátracsuklott és hosszú idő után most először igazi elégedettséget éreztem.
    Matt Kyle
    Matt Kyle

Témanyitás  Matt Kyle Hétf. Nov. 19, 2012 12:37 am

+18

Ahogy éreztem, hogy eléri őt a kéj, csak még gyorsabbá, még vadabbá váltam. Meg akartam adni neki mindent, amit ez az együttlét megadhat. Nem számítottam rá, hogy valaha ez történik köztünk, és azt sem tudhattam, később akar-e még találkozni velem. Mindent, mindent ki kellett hoznom ebből az alkalomból...
    Végül már nem maradt más, mint az élvezet, elöntött engem is, és mély, torokhangú sóhajjal lassultam le, majd álltam meg. Még egyszer, röviden megcsókoltam, és a szemébe néztem. Mondani akartam valamit, de nem tudtam, mit mondhatnék. Így hát hallgattam.
    Morgana Valeur
    Morgana Valeur
    Elnök

Témanyitás  Morgana Valeur Hétf. Nov. 19, 2012 12:52 am

+18

Amiröl azt gondoltam, már nem lehet több, fokozódott, amit akartam, hogy ne érjen véget, megszakadt. Helyét átvette a megnyugvás, az elégedettség. Továbbra se váltunk külön a férfival, még mindig éreztem magamban. A szemébe néztem és vártam.Vártam, hogy szóljon, mert én nem tudtam. Végül hozzá hajoltam és lágyan megcsókoltam, miközben a haját simogattam. Már eddig is sokat kockáztattam. Már nem fordulok vissza.
    -Ha jól sejtem, van még 10 percünk kettesben.-mosolyogtam.
    Matt Kyle
    Matt Kyle

Témanyitás  Matt Kyle Hétf. Nov. 19, 2012 1:01 am

+18

Elmosolyodtam, és megcsókoltam, aztán a kommunikátoromért nyúltam. Óvatosan mozogtam. Nem akartam különválni a nőtől.
    - Igen... Ugyanoda. Mindegy, valami húsosat. Egy farkas van az ajtó előtt, ő fogja átvenni. Írja a számlámhoz. Nem, nem viccelek. Húsz dolcsi borravalót is utalok, ha tíz percen belül ideérnek. Nem, azt hiszem, nem harap.De ha harap, kapnak ötvenet.
    Azzal letettem a kommunikátort, és megcsókoltam a nő nyakát. Orromat eltömítette bőrének édes illata, és fáradt büszkeségem jólesően megmoccant.
    - Ha elég gyors a kifutófiú, akkor még fél óránk is lehet - mondtam aztán, és újra megcsókoltam.
    Morgana Valeur
    Morgana Valeur
    Elnök

Témanyitás  Morgana Valeur Hétf. Nov. 19, 2012 1:11 am

Alig bírtam visszafojtani a nevetésemet, ahogy a férfi telefonált.
    - Shiva biztosan nagyon fogja értékelni a gesztusodat. - mondtam mosolyogva. - Hm... fél óra... És esetleg ötleted is van, hogy mivel töltsük? - viszonoztam a csókot. Felszabadító érzés volt. Nyugodtan és... boldognak éreztem magam. Elvesztem a férfiban. Szorosan öleltem, miközben elmélyítettem a csókot. Már nem csak a vágy hajtott előre...
    Matt Kyle
    Matt Kyle

Témanyitás  Matt Kyle Hétf. Nov. 19, 2012 1:20 am

+18

- Remélem is - mondtam nevetve - Az egész csak őérte van, minden hátsó szándék nélkül...
    A csókban ezúttal kevesebb volt a szenvedély, és sokkal több.... Mi is? Talán intimitás. Bensőségesség.
    - Nos... - kezdtem a csók végeztével - Ötletem éppen volna... A dolog, tudod, erőnlét kérdése...
    De máris úgy éreztem, hogy azzal nem lesz gond. Talán ő is érezte, mert még mindig nem váltunk el egymástól, hogy a csók hatására fáradt, ernyedt részem ismét keményedni kezd...
    Érző kezem ujjai végigszaladtak a nyakán, finoman cirógatva. A másik, ami oly erős, és most mégis oly haszontalan volt, az oldalam mellett lógott.
    Morgana Valeur
    Morgana Valeur
    Elnök

Témanyitás  Morgana Valeur Hétf. Nov. 19, 2012 1:35 am

+18

Ezúttal lassabban, érzékibben érintett. A nyugalom és a vágy egyszerre öntött el. Éreztem, ahogy a tettre készség egyre inkább visszatér a férfiba és ez mosolyt csalt az arcomra. Szinte a kezébe simultam, ahogy érintett. Minden csók, minden simogatás újabb és újabb érzéseket szabadított fel bennem. A hátát simogattam, majd ujjaim a mellkasára siklottak. Majd ismét a férfi köré fonódtam és egy kaján mosoly kíséretében, lassú mozgásba kezdtem.
    Matt Kyle
    Matt Kyle

Témanyitás  Matt Kyle Hétf. Nov. 19, 2012 1:42 am

+18

Úgy éreztem, Morgana igényli, elvárja az érintésemet. Amikor megmozdította a csípőjét, meglepett nyögés hagyta el a torkomat. Kezem a mellére markolt, majd felvettem a lassú, kellemes tempót. Ezúttal nem gyorsítottam, nem vettem át az irányítást. Hagytam, hogy minden úgy történjen, ahogy ő akarja.
    Tudatom egy elzárt, józan szegletében a tény, miszerint a pizza megérkezett, és a remegő hangú futár "Jó kis kutya" - dünnyögéssel át is adta azt Shivának, most oly jelentéktelenné zsugorodott, mint a világ többi része. Megint csak ő és én voltunk, csak az, amit egymásnak adtuk, és ebben az állapotban az sem érdekelt volna, ha a farkas a futárt eszi meg a pizza helyett.
    Morgana Valeur
    Morgana Valeur
    Elnök

Témanyitás  Morgana Valeur Hétf. Nov. 19, 2012 1:55 am

+18

Hallottam és éreztem Shivát. Elégedettség sugárzott irányából, így el is hagytam az elméjét. A nyugodt, lassú szexnek is megvannak a maga előnyei... Legközelebb talán majd azt is kipróbáljuk. Finoman a férfi fülébe haraptam.
    - Talán most ki kéne próbálni a szőnyeget. Úgy hallottam kényelmes. - kacagtam, majd a lágy tempót felváltotta a gyors és mélyre ható. Azt akartam hogy a férfi ne fogja vissza magát.
    Matt Kyle
    Matt Kyle

Témanyitás  Matt Kyle Hétf. Nov. 19, 2012 2:01 am

+18

Igazodtam Morgana egyre gyorsuló mozgásához, és úgy éreztem, visszatért belém az erő. Amikor összefonódásunk a lehető legmélyebb volt, a nő feneke alá nyúltam, és megemeltem őt. Megfordultam, és óvatosan a szőnyegre tettem. Vadul és gyorsan mozogtam néhány percig, majd gondoltam egyet, ismét magamhoz öleltem a nőt, és a hátamra fordultam. Azt akartam, hogy most már tényleg ő irányítson, kedve szerint. Mindkét mellét megmarkoltam, és érző kezem hüvelykujjával az egyik mellbimbóját cirógattam.
    Morgana Valeur
    Morgana Valeur
    Elnök

Témanyitás  Morgana Valeur Hétf. Nov. 19, 2012 2:16 am

+18

Hagytam, hogy magával ragadjon. A szőnyeg lágyan simogatta a hátam, vagy legalábbis én ennyit éreztem belőle. Éreztem, hogy közel járok az orgazmushoz, a férfi gyorsasága egyre csak sodort a mélységbe és a magasba. Aztán hirtelen fordult és én fölébe kerültem. Hátrabicsaklott a fejem, ahogy ujja a mellbimbómat simogatta. Egyszerre akartam kínzó lassúsággal és szédítő gyorsan lovagolni rajta. Csípőmet hol egyik, hol másiknak megfelelően mozgattam, miközben gyors, hangos zihálások sorozata tört elő torkomból.
    Matt Kyle
    Matt Kyle

Témanyitás  Matt Kyle Hétf. Nov. 19, 2012 2:20 am

+18

Már nem tudtam koordinálni a kezemet, nem mentek a finom mozdulatok. Szinte kapaszkodtam a nő mellébe, és ziháltam, mint aki nagyon gyorsan és nagyon régóta fut. Aztán egy villanásnyi kéj, egy feltörő, morgásra hajazó sóhaj, és elernyedt a testem.
    Ahogy az előbb, úgy most is a nő szemébe néztem, de alig bírtam nyitva tartani a szemem. Mély, ólmos fáradtság lett úrrá rajtam. Úgy éreztem, nem tudnék felkelni erről ronda, nagyszerű szőnyegről. Talán nem is fogok.

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Similar topics

-

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 3:12 pm