Miranda Owen Vas. Jan. 06, 2013 2:42 pm
*A kettő az egyben bókra elmosolyodtam és valahol mélyen melengette a szívem a megjegyzése. Csakhogy, ez még mindig nem volt helyes. A semmit mondó válaszra feltekintve már gondolatban előre ingattam a fejem. Ebből bizony alvás lesz. A nagy pakolásban pedig már hallottam is a kávégép apró pityegését, ahogy jelezte, hogy az bizony elkészült. A kezemből a paksamétát csak ledobtam az asztalra, majd lekapcsolva a kávéfőzött tértem vissza a kanapéhoz. Mellé leülve a szőnyegre, térdeimet felhúztam, és míg azokat öleltem csak néztem, ahogy alszik a másik. Ilyenkor mindig békésebb volt, olyan ártatlan. Ha nem volnának a tekintélyes izmai, senki nem gondolta volna, hogy mivel foglalkozott és az ég tudja mikbe nem keveredhet. Meg akartam érinteni, újra. Érezni akartam, hogy szeret. Na nem mintha féltem volna, de mellette még a biztonság érzetem is meg volt. elhittem, hogy ha itt van, akkor sok bajom nem eshet. A múlt szinte mázsás súlyként nehezedet rám, ahogy szép lassan feltörtek az emlékek. De végül kezeimmel megtöröltem az arcom és a szemem. Egy mosolyt erőltetve magamra álltam fel és vettem le a cipőjét, remélve, hogy nem rúgja ki reflexből a fogaimat. Aztán ha ez a művelet sikerrel jár, mellé sétálva egy pillanatnyi hezitálás után finoman ébresztgetni kezdtem. A reakciója nem volt meglepő, de mégis egy pillanatra elfeledtette azt, hogy mi is volt a terv. Pislogtam párat a karjai között immár feküdve és igyekeztem kivonni magam az ölelésből, ami nem engedett. *
- Shepy… menj be az ágyra. Ébredj egy kicsit… * Kérleltem szavakkal is, ugyan úgy, ahogy a karján a cirogató ujjaim.*
- Fájni fog mindened reggel… * Suttogtam neki lágyan, ám, hogy honnan jött azt már meg nem mondom, de apró puszikkal kezdtem keltegetni. A fejem üvöltött, hogy ne… de nem álltam meg. Addig tuti nem, míg nem fekszik kényelmesen.*
- Kérlek Shepy… * Nem, könyörögni nem könyörögtem. De szavaimmal kérleltem, miközben a testem csak bele olvadt a karjai közé. Hisz annak mindig is ott volt a helye, még ha másként is lett. De hogy mire kértem valójában? Szerintem még én magam sem akartam tudni, annak fényében, hogy ez a pici tett három éve nem érzet reakciókat váltott ki belőlem. De az ébresztést nem hagytam abba továbbra sem, csak a szemeim teltek meg vággyal, amit meg… nos… a falaknak bár fülük van, de szemük nincs.*
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák