~És lassan ildomos is lesz használni őket. Csodálom, hogy még nem kapcsolták ki az áramot.~
-Igen, mindenkinek, de sajnos van, hogy nem tudnak érted jönni - teszi hozzá szomorúan, nehogy nagyon reménykedni kezdjen szegény, már így is bűntudata van, amiért csalódást kell neki okoznia. - Viszont...ó...
Nem kicsit lepődik meg a puszitól. Nem arról van szó persze, hogy idegen lenne az érzés számára, csak éppen...hát, nem volt része benne egy ideje, és ha teljesül a szíve vágya, akkor pláne nem lesz, legalábbis nehezen nézi abból a lényből, melybe annyi érzelem sem szorult, mint egy robotról készült gránitszoborba, ami épp a golyóit tapossa.
-Köszi... - motyogja szégyenlősen, ugyanis még mindig nem egészen biztos benne, hogyan kéne reagálnia erre a helyzetre, de aztán végül úgy dönt, fölösleges túlbonyolítani, ezért csak mosolyog, és válaszol a következő kérdésre:
-Ja igen...tudod én katonai iskolába jártam, szóval a tanárbácsiknak mániája volt készülni valami háborúra. Igaziban persze sosem harcoltam, de elláttuk pár kalóz baját többek között.
~Majom? Ez a gyerek aztán tudja, hogyan kell bókolni.~
-Látnád, mit művelek az erdőben a fák között - feleli mosolyogva, a kérdésre pedig, hogy szeret-e bújócskázni akaratlanul is felderengenek előtte az emlékképek arról, ahogy ellenségei őt keresik, miközben egyesével halnak meg, mert valaki az árnyékból lecsap rájuk, mikor a legkevésbé számítanak rá.
-Hát...velem valamiért senki sem szeret bújócskázni...biztos mert ügyetlenek, és sosem találnak meg. Jól sejtem, hogy te imádod azt a játékot?
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák