Azt azonban el kell ismernem, hogy hatékonyan intézte el a másik banda egy-két tagját, bár most valószínűleg nélküle is elbírtunk volna velük, és jobban díjaztam volna, ha azt teszi, amit mondok.
- Szép munka volt egyébként. - vetettem oda. - De, ha a kis barátnődnek baja esik, akkor számíts rá, hogy a nyakunkba kapjuk a fajtársait és a zsarukat is, ha olyan nagykutyák a rokonai, mint mondta. - rohantam a raktár felé sebesen.
Mikor aztán a sarkon befordulva megláttam a virító hajzatot, ami azonnal lerohanta Aurorát, alig álltam meg nevetés nélkül.
De azt elkomolyodtam, mert nagyon úgy nézett ki, hogy a lány menekült valaki, vagy valaki elől, akik meg is jelentek lihegve és dühösen.
- Klassz vagy főnök, hogy elkaptad ezt a kis pattogó bolhát! - ért oda Zsebes és két haverja és már nyúlt is Alison felé, hogy felrántsa a földről.
- Ácsi Zsebes! A pattogó bolha a védelmem alatt van! - ingatom meg a fejem, majd mogorván vetem oda nekik. - És kicsit elkéstetek a bunyóból, habár, ha még őt sem vagytok képesek elkapni, akkor jobb is, hogy nem voltatok ott. - nézek rájuk egy megsemmisítő pillantással, míg felfogják, hogy nem volt szerencsés napjuk. - Ennek örömére, kezdhettek őrködni, mert Gombócék lehet, hogy visszavágót akarnak majd, de nehogy elaludjatok közben. - teszem még hozzá, majd indulok a raktárba.
- Menjünk! Bent majd kitaláljuk, hogy juttatunk haza. - morgom oda a lánynak.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák