Paul Donovan Pént. Dec. 21, 2012 5:39 am
Bár kicsit aggódtam Arkangyal miatt, de tudtam mire képes, így bíztam benne, hogy hamar eltakarítja az útból azt a pár embert és ezzel elvonja rólunk a figyelmet.
Aurora kis magyarázatára, azért elismerően néztem rá, bár az utolsó mondatában tett felajánlására csak rávigyorogtam.
- Azt hiszem, ha ilyen jó erőben vagy, inkább tartogasd a későbbiekre, mert, ha jól látom Ragyás jelzéseit, előttünk is van egy kisebb csapat, de ez már a vége, mert a mögöttük lévő utca már a miénk, és ha átverekedjük rajtuk magunkat, akkor már nem mernek utánunk jönni. - nyugtatom meg őket, bár azért nem mutatom, de aggódom a lányok miatt.
Sem Aurora, sem az Aly nevű kis metamorf nincs hozzászokva egy ilyen csetepatéhoz és nem tudok harc közben folyamatosan rájuk figyelni.
- A többiek igyekeznek utat nyitni nektek, ahogy én is. - mondom nekik kicsit lassítva, ahogy meglátom a kb. 6-7 főből álló sorfalat az utca végén. - Aurora, most nagyon kérlek tedd, amit mondok és te is. - nézek komolyan a lányra. -Gyertek szorosan mögöttem és ne törődjetek senkivel, csak azzal, hogy átjussatok a túloldalra. Ha ott vagytok, onnan már ismered a járást. - nézek Aurorára. - Akkor irány a raktár, vissza se nézzetek. - forgatom meg a botot a kezemben próbaként, ahogy a botokkal és vascövekkel felfegyverzett ellenfelekre nézek.
- Áááá! gombóc! - lépek közelebb a középen álló, jócskán testes, 20 év körüli sráchoz. - Takarodjatok az utunkból bolhazsákok!
- Ronin, mondtam, hogy kivágom a nyelved, ha még egyszer így szólítasz. - vörösödött el dühében a fiú. - Ti jöttetek a területünkre, így itt is maradtok. - vigyorgott ördögien.
- Azt te csak szeretnéd Gombóc! - csattantam fel, és már meg is lendítettem a botomat, hogy a vállára üssek vele, majd a másik végével kirántsam a lábát, ezzel lyukat ütve a sorfalba.
A többiek is nekilendültek és majdnem egy az egyben küzdelmek alakultak ki, de most nyílt egy rés a falban.
- Futás! - kiáltottam a lányokra.
A hozzászólást Paul Donovan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 21, 2012 6:08 am-kor.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák