Miranda Owen Kedd Márc. 05, 2013 8:08 am
- Nem érdekelnek a részletek. * Emeltem magam elé védekezően a kezem, hogy felőlem aztán azt csinál, amit akar. Puszi pajtások is lehetnek utána, csak ne tudjon meg semmit. De ezt már felesleges mellé rakni, hisz kiben is bízhatnék meg jobban, mint az exemben? Oké, ez így hülyén hangzik, magam is belátom. De tényleg nincs más és az igazság az, hogy nem is akartam mást. Hiába kényelmetlen kissé a jelenlegi magánéletem megbeszélni egy olyannal, aki részt is vett benne egy ideig. *
- Oooké… * Egyeztem bele, hogy hagyjuk az ipse dolgát. Bár nem is Ő érdekelt, hanem ez nagyon úgy hangzott mikor hirtelen felindulásból anno az egyik aktuális „haverom” eltörte a kezét, mert „elesett”. De hát ha nem akarja, hát nem. Nem fogom ráerőszakolni, hogy árulja el. HA egyszer majd itt az ideje el fogja mondani. Ha meg nem, nos, akkor valóban nem fontos vagy csak épp nem rám tartozik. A szavaira azonban felvontam a szemöldököm, ami inkább csak a félbe hagyott mondatára szólt.*
- Azt akartad mondani, ami szintén nem maradt szárazon? * Kérdeztem, hisz nagyon így jött volna ki a mondat, de Sehpynél soha nem lehet tudni, hogy mire gondol. Arra meg, hogy nem beszámítható nem reagáltam. Ez csak azért volt, hogy elüsse azt, amit mondani akart. De a simogatására felkuncogtam, hisz a szavaival ez nagyon olyan apukás volt.*
- Dehogynem… de hidd el, akkor nem a saját bőrömről van szó és hidd el, ezzel az elmebeteggel is megfogok ismerkedni. Csak még előtte kitalálom, hogy hogyan csaljam csapdába úgy, hogy nekem ne essen komolyabb bajom. Szépfiú megígértette velem, hogy nem megyek oda egyedül. * Húztam el a számat és Rick tudta, hogy ha egyszer megígérek valamit, azt be is tartom. A kezem simítására összeszorítottam a fogaimat, hogy még véletlen se csússzon felszínre az a jóleső sóhaj, ami már ott volt nagyon a torkomban és a kezem se remegjen meg. Na az utóbbiban Ő maga is segített mikor megfogta és odébb rakta. Na nekem csak ekkor esett le, hogy mit is csináltam az imént. ~ Hogy az a jóóóó…. ~*
- Bocsánat, nem vettem észre… * Suttogtam inkább, minthogy befejeztem volna a gondolatbeli dühöngésem magam iránt. Néha már egészen unalmas volt magam utálni, így a másik kezem is magam elé helyeztem és malmozni kezdtem, hogy még véletlen se tegyek semmi olyat, amit nem kéne. De a férfi kirohanására csak kikerekedett szemekkel csúsztattam oldalra fejem, hogy a szemébe tudjak nézni. ~ Ezt meg mi lelte?~*
- Shepy? * Hallhatta, hogy meglepett és nem is kicsit és azt is, hogy a nagyját nem tudom hova rakni, ahogy a többes számot sem, arról már nem is beszélve, hogy Én most először kértem Tőle ilyet. Kivéve mikor a fogdára kellett értem jönnie, vagy még az ismeretségünk elején haza vinni-e részegen úgy, hogy nem fektetett meg. De ezek már régen voltam és nem hittem, hogy most akarja a szememre vetni. Hirtelen még az oldalbordás részre se tudtam reagálni, csak meglepetten pislogtam rá. A következő szavaira elmosolyodtam, de aztán jött is a hideg zuhany, ahogy elengedett, én meg csak visszadőltem a kanapé másik oldalára. De bosszantott az, ahogy ez után viselkedett. Egyszerűen felállva elé léptem, elvettem a pizzáját, amit visszatettem a dobozba és kissé előre hajolva emeltem meg az állát, hogy a szemembe nézzen. S reméltem, hogy ekkora már lenyeli azt a falatot.*
- Tisztázzunk valamit… Nem akartalak az előbb simogatni, ösztönös volt. Sajnálom. De ne viselkedjünk úgy, mint két szerelmes kamasz. Egyrészt, ez az állítás nem volna helytálló. Másrészt már lassan a 30-nál járunk. Harmadrészt pedig Shepy, Te mondtad, hogy legyünk barátok… Én igyekszem, nagyon igyekszem úgy viselkedni és, hogy ne azon járjon az agyam, hogy mi lett volna ha, vagy mi lehetne ha… Szóval Te se tedd és szégyeld magad össze ha fél percnél tovább a szemembe nézel. Vagy ha múltkor csak megakartál nyugtatni, akkor azt most mond, és nem terhellek a zűrjeimmel. Mellesleg nem tudom kibe rágtál be így, de Én sosem kértem Tőled olyat, amire képtelen vagy és vártam el, hogy értelmes felnőttként viselkedj. Én tartom a hátam, ha szeretnéd ki adni de szólj. * S ha megpróbálta elhúzni a fejecskéjét, akkor bizony ráfogtam az állára, és ha nem volt elég akkor két kezem közé fogva az arcát mondtam végig, de akkor is a szemembe nézett, ha eltöri miatta a kezem. És csak most engedtem el.*
- Egyébként meg továbbra sem értek a parancsokból, ha akarsz valamit, le kell vadásznod. * Kihívó mosoly*
- Különben is, csak a Te kedvedért nem fogok pasit fogni magamnak, nekem meg továbbra sem kell. De majd akkor jön a szobafogság megint egy kisidőre miután haza jöttem Skóciából. *Vontam meg a vállaim miközben visszaültem a kanapéra, ha csak nem tett valamit, amitől egy lehetetlen lenne. Akkor is le fogom küzdeni ezeket a szarságokat, ha megint elveszetem önmagam addig, míg sikerül.*
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák