Luke Darrow Hétf. Dec. 31, 2012 4:00 am
Na, akkor van bennünk valami közös, tegnap óta én sem iszom soha többé... - jegyzi meg keserűen, aztán jobban szemügyre veszi friss menyasszonyát, miközben az elneveti magát.
-Jól vagy? - Kérdi aggódva, ahogy a nő leforrázza magát, de hallja is azonnal, hogy ez azért nem egy halálos sérülés, legfeljebb amolyan karmikus, mert a kárára röhögött, szóval viszonylag gyorsan megnyugszik, és rátér az egyéb dolgokra, amik miatt aggódhat...meghalni fiatalon, és társaik, a szokásos...
-Hívjam....hát, nem tudom. Viszonylag könnyű...bakker!
A zsebébe nyúl, és előkapja a kommunikátort...majd meglepve tapasztalja, hogy a múltkori óta nem kapcsolta vissza rajta a nyomkövetőt, szóval aggodalomra semmi ok.
-Huhh...ha nem látta senki, ahogy elvonszolsz, most biztonságban vagyunk itt mind a ketten, de a szüleimet inkább nem hívnám fel, azt túl könnyű lenyomozni. Jobb, ha hazarepülök megint, és ha elrendeződött minden, akkor küldetek érted, szerelmem.
Nagyon próbál felülkerekedni a játékban, tényleg igyekszik, de a nő megjegyzéseire minduntalan elpirul, és akaratlanul is a cipője orrát kezdi tanulmányozni, hiába hallja folyamatosan, hogy csak vicc az egész.
-És mond, olyan képet nem szeretnél, mint az ott fent? - Kérdi, miközben arra mutat, melyen csak két ajak szenvedélyes találkozása látszik.
-Azt hallottam, az ilyen fotókat rögtön a reggeli kávé után érdemes elkészíteni...
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák