Cinkos mosoly ül ki az arcára, s kissé el is neveti magát. Na igen...Mira rendes volt, hogy megtartotta a titkait, és sosem csinált belőle "névtelen forrást", de akkor is...
-Néha csodálkozom, hogy nem dobtak ki előbb...
Arra, hogy megtanult-e gondolkodni, inkább nem mond semmit. A múltkori hat hetes intenzív sörkúra biztos, hogy nem segítette hozzá a keresztrejtvényfejtő bajnokság serlegéhez, és egyébként is...Aztán megjelenik Miranda arca a látómezejében, kiszorítva onnan minden mást, ő pedig még közelebb hajol az asztal fölött, újfent kivillantva minden fogát.
-Vedd.
Jobban rászorít a tányérra, s szinte már azon egyensúlyozza teljes testsúlyát, maga felé azonban nem húzza az edényt.
-Ha csak engem látsz, nem látsz egyet sem, emlékszel? - Kérdi, sejtelmes hangon, aztán azon kapja magát, hogy józan eszének azon maradéka, melyet még nem változtatott ruganyossá a sok gumimaci, küzd egy hang ellen, ami azt ordítja:
~RAGADD MEG A TARKÓJÁNÁL FOGVA, RÁNTSD MAGADHOZ, ÉS TÉPD LE A RUHÁIT.~
És nem is hangzik hülyeségnek...illetve, ez így nem pontos, de sok érvet nem tudna felhozni ellene.
-Iiiigen...teljes biztonságban vagy, te kis mázlista - szól végül halkan, és visszadől a helyére, a tállal együtt, amit az ölébe rak, hogy a nő ne érhesse el. Tényleg kezd sok lenni neki a jóból.
-Hát, nem tudom...vonzó nő, de valahogy nem az esetem, ráadásul Gabe is megígérte, hogy szétrúgja a seggem, ha nem veszlek el, és már a múltkor is napokig izomlázam volt has tájékon, amikor megmutatta rajtam, mit tanult a karate mestertől, én meg fél óráig röhögtem azon, ahogy fél lábon ugrált...
~Szegény...tényleg sajnálom, de ő próbált meg lesből fejbe rúgni...~
-Amúgy meg, kétlem, hogy kapnék annyi eltávot a mostani helyemről.A kapitány még elmegy, de a fedélzeti főnök egy igazi fúria...valójában, csodálkozom, hogy most nincs itt.
Gyanakodva tekint körbe, a bőrruhás istencsapás után kutatva.
-Az a csaj, amilyen dögös, olyan idegesítő....így belegondolva, sok a közös bennetek.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák