- Az, hogy melyik kasztba tartozik csak nézőpont kérdése. De nem hiszem, hogy volt már hozzá szerencséd. Legalábbis nem azon okból, hogy felforgatta a kocsmát. Mire ideértetek volna, már rég köddé váll. Ahhoz ért a legjobban. No meg, nem csinál balhét ok nélkül. Ha nincs, oda csak a falat dekorálja.* Vontam meg a vállaimat és tekintetem a falra csúszott ahol bizony jó nagy foltban látszott, hogy már sokszor érte nedvesség és száradt meg.*
- Neki szerencse… mind mondtam, nem közkedvelt személy az utóbbi években ezen a helyen. * Vontam meg a vállaimat. Ám ennek az oka csak az volt, hogy hamar begurult. De lényegtelen.*
- Be kell valljam, azért fájó volt a reakciód. Mintha olyan lehetetlen lenne, hogy velem bárki is leáll. * Biggyesztettem le az ajkaim egy pillanatra keserűen és megint ittam.*
- Nos… katona… meg vannak a maga módszerei. De azt azért leszögezném, hogy nem volt nehéz dolga… hisz annak idején nem voltam ilyen. Bár Ő tanított önvédelemre, de semmi bajom nem volt az érintéssel. * Mosolyodtam el, némi ábrándozó tekintettel. De aztán gyorsan vissza is tértem.*
- De mi van a Te bosszúddal?
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy