Mathias Gilmoore Pént. Dec. 21, 2012 4:56 am
Persze sejtettem én, hogy Lóriba, csak a meglepődés okozhatott ilyen mértékű szórekedést, de hagytam, hogy Luke ezen elagyaljon egy keveset, addig sem azon járt az esze, hogy megpróbáljon kibújni a fizetség alól, ami az utiköltségét illeti.
- Most nagyon megleptél! - néztem rá vidám szemekkel. - Nem gondoltam volna, hogy az Orionra siető kölyök, akinek a szülei is ott élnek, telepata. Komolyan megdöbbentő. - cukkoltam egy kicsit, aztán hagytam, hagy vergődjön annak kitalálásával, hogy miben is tudna nekem segíteni, de aztán megsajnáltam, hiszen látszott, hogy eléggé megviselte őt a Mars, így nem akartam még én is kegyetlen lenni vele, főleg, hogy amúgy is úgy nézett rám, mint morára, mintha valami emberevő lennék.
- Na jó, mielőtt végképp berezelnél, maradjunk annyiban, hogy lógsz nekem egy szívességgel, amit majd egyszer lehet, hogy behajtok rajtad. - állok fel és adok a papagájnak egy kis magot enni. - Ha ez megfelel, akkor letudtad a fizetséget, ha nem, akkor marad a takarítás. - vonom meg a vállam mosolyogva. - És még van négy órányi út előttünk, így nyugodtan elengedheted magad. Addig is jobba tennéd, ha már egy morával utazol együtt és ennyire nem ismered őket, ha kielégíted a kíváncsiságodat. Ritka az ilyen jó fej közöttük, mint én. - vigyorgok rá és visszaülök a helyemre.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák