Miranda Owen Vas. Jan. 06, 2013 4:30 pm
*Hát ez kész… Tágulnak ki kissé a pupilláim a válaszát hallva. A bocsánat kérésére azonban már az egyik kezem lendül is, és a hajamba túrva állapodik meg, hogy ott erőlködjön szerencsétlen tovább.*
- Vakabb már akkor sem lehetnél, ha tényleg kinyomná valaki a szemed. Igen, nagyon is jól tudom, hogy mit művelsz álmodban. De neked is legalább ilyen jól kéne tudnod, hogy teszek magasról arra, hogy a kanapén vagy az ágyon nyomsz össze. * Fújtam ki a levegőt és engedtem vissza a kezem. Ám ekkor menekülésre fogná a másik. De tényleg csak fogná, mert már a kezem kap is a csuklójához, még mielőtt valójában is felvenné a nyúlcipőt.*
- Már legalább kétszer kihűlt. A legnagyobb bajom az Marverick, hogy baromira nem vagyok jól. Nem vagyok jól, mert egyszer csak hajlandó vagy meghallgatni, de még csak le sem sz*rod, hogy mit mondtam. Nem vagyok jól, mert itt vagy. De azt is tudom, hogy akkor sem lennék jobban, ha nem lennél. Eltelt r0hadt három év, úgy teszel mintha semmi nem lett volna, mintha csak tegnap beszéltünk volna utoljára. De még csak nem is ez a legnagyobb baj, hanem, hogy hagyom, hogy mindent összekuszálj. * ~ Mira nyugalom… megfogod bánni.~ Szólalt meg a keskeny kis hang a fejemben, vagy nem Ő volt? De már nem láttam. Sem a jót, sem a rosszat csak a keserves dühöt, fájdalmat és a zavarodottságot.*
- NINCS NYUGALOM! * Kiabáltam el magam, valószínűleg saját magamra. Ami azért felvet némi kérdést. Vagyis felvetne… ha épp tudnék gondolkodni.*
- Azért mentem oda ma, hogy meg mutassam azt a tesztet és végre talán normális életet éljek. Féltem eléd kerülni, féltem attól, hogy mi lesz. Én Shepy… féltem! * Lágyult meg a hangom, de ha csak nem fogta még be eleddig a szám, akkor már jóval halkabban folytattam.*
- És láss csodát, legalább azt tudom, hogy mikor kell. A kanapén, az volt a legnagyobb bajom, hogy úgy ugrottál fel mintha megégetted volna magad, miután önként vontál a karjaidba. Én csak… csak fel akartalak kelteni és beküldeni a szobába. De… de ez az egyetlen mozdulat… * Hallgattam el egy pillanatra, miközben fájdalmas grimaszba rándult össze az arcom.*
- Mindegy Marverick… sajnálom. * Emeltem fel a tekintetem, hogy láthassa, hogy ez így van. Ugyan a kitörésemre értettem, arra, aminek a nagy részét már évek óta fojtottam magamba és mutattam a „Miranda a kőkemény csaj” című feliratot. Sajnáltam a történteket, talán még azt is, hogy nem kerestem meg korábban. Vagyis kerestem én, de úgy látszik nem eléggé. Sajnáltam, hogy elmentem abba a nyavajás céges hülyeségre. Talán mindent… De hogy ebből mi lesz, abba nem mertem belegondolni, csak néztem a szemeit, hogy hátha kapok valami választ, vagy jelet.De ha ezek után is kihúzza magát vagy neki áll bókolni. Bízz isten felképelem. Szimpla szeretetből... Hátha az majd észhez téríti a fizikális törődés. *
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák