Darkheart

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák

» Általános csevejde
Morgana lakosztálya - Page 6 I_icon_minitimeKedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets

» Dühöngő
Morgana lakosztálya - Page 6 I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto

» Vezetőségszidó
Morgana lakosztálya - Page 6 I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto

» Társoldalak, baráti oldalak
Morgana lakosztálya - Page 6 I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto

» Ösvények
Morgana lakosztálya - Page 6 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal

» Hunter Street
Morgana lakosztálya - Page 6 I_icon_minitimeVas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy

» Irodák
Morgana lakosztálya - Page 6 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 31, 2013 8:59 pm by Joshua Palmer

» Sikátorok
Morgana lakosztálya - Page 6 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 03, 2013 10:28 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal

» Mólók
Morgana lakosztálya - Page 6 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 03, 2013 1:19 am by Luke Darrow

Ki van itt?

Jelenleg 74 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 74 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (136 fő) Csüt. Nov. 21, 2024 2:54 am-kor volt itt.

Top posting users this week

No user

+2
Jason Light
Zsudy
6 posters

Morgana lakosztálya

Matt Kyle
    Matt Kyle

Hozzászólások száma : 299
    Hírnév : 4

Morgana lakosztálya - Page 6 Empty Re: Morgana lakosztálya

Témanyitás  Matt Kyle Kedd Feb. 19, 2013 11:47 pm

Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar beadja a derekát. Még azt is elképzelhetőnek tartottam, hogy rajta fog megbukni az egész. Ha sírni kezdett volna, vagy könyörögni, aligha tudtam volna megtenni. Ezek szerint megint alábecsültem. Még annál is sokkal nagyobb szerencsém van vele, mint eleinte hittem...
    - Morgana, én... Ne félts engem. Túléltem Blaire-t is... Ezt is túl fogom.
    Mondhattam volna, hogy olyan vagyok, mint egy csótány, még az atomháború sem pusztít el, de még ebben az életben terveztem, hogy szeretkezem a nővel.
    Felemeltem a kezeimet, amin az övéi voltak, és mindkét kézfejét megcsókoltam.
    - Én is szeretlek. És ígérem... Nem, esküszöm, hogy visszajövök hozzád.
    Morgana Valeur
    Morgana Valeur
    Elnök

Hozzászólások száma : 273
    Hírnév : 16

Témanyitás  Morgana Valeur Szer. Feb. 20, 2013 3:41 am

- Azt ajánlom is Kyle, különben megkeresem a hulládar, ha olyan nincs, a hamvaidat, ha olyan sincs, kikaparlak Darkheartból.... Szóval újra èletre keltelek, hogy utána ordìthassak veled és a puszta kezemmel szoríthassam ki az èlet utolsó morzsáit is... - Mosolyogtam a fèrfira kedvesen, miután a kezeimmel szemlèltettem.is a felvázolt interakciót. - De Blaire kispályás Darkhearthoz képest... Ès, ha már itt tartunk... hozzám kèpest is. - keményedett meg a hangom. - Ès, hogy èrtsük egymást: Ez fenyegetès volt, nem.ígèret.
    Matt Kyle
    Matt Kyle

Témanyitás  Matt Kyle Szer. Feb. 20, 2013 4:00 am

Esküszöm, hogy borzasztóan igyekeztem. Soha még ekkora erőfeszítést nem alkalmaztam, vagy ha igen, hát ritkán. De végül kudarcot vallottam. És kitört belőlem a nevetés.
    - Sajnálom, én... Én tudom, hogy nem beszélsz a levegőbe, de... Annyira, de annyira édes vagy, amikor haragszol...
    Nem is tudtam tovább mondani, felálltam, fölé hajoltam, és csókokkal borítottam el a száját. Közben is kuncogtam, mint egy őrült, főleg azért, mert a feszültség egy része távozott a testemből ezzel a beszélgetéssel. Kicsivel később aztán, még mindig vigyorogva, a nő szemébe néztem.
    - Erre nem lesz semmi szükség. Sajnálom, de a következő százkilencven-kétszáz évben nem fogsz megszabadulni tőlem, úgyhogy erre rendezkedj be.
    Morgana Valeur
    Morgana Valeur
    Elnök

Hozzászólások száma : 273
    Hírnév : 16

Témanyitás  Morgana Valeur Pént. Feb. 22, 2013 5:57 pm

Ahogy nevetett a legrondább nèzèsemet vettem elõ, makd mikor kartávolságon belülre èrt, a csókokkal nem törödve kezdtem püfölni a hátât... De vègül mègis a csók gyõzõtt... meg a kezem is elfáradt és megfájdult, így a fèrfi nyaka körè fontam.
    - Mindig is tudtam, hogy nem a matematika az erõssèged... Ám... ha jól emlèkszem a harmadik találkozásunkkor megcsillant egyik tehetsèged... Volt egy asztal... egy szõnyeg... Nos, ezek itt is vannak - mosolyogtam szèlesen. - Ès Shiva is a hálóban alszik... Sõt... mèg pizzát is rendelhetünk...
    Matt Kyle
    Matt Kyle

Témanyitás  Matt Kyle Szomb. Feb. 23, 2013 6:23 am

Bár fájtak az ütései, a nevetést és a csókok osztását nem tudtam abbahagyni. Elkapott valamiféle eszement, boldog érzés, olyasmi, amit már nagyon, nagyon rég nem éreztem.
    - Matematika? A gimiben egyszer megbuktattak belőle... Mehettem pótvizsgára. Nem, az nem az erősségem. Ellenben... Utána akár tényleg ehetünk pizzát is.
    Derékon ragadtam, és óvatosan, hogy nehogy megüsse magát, kikaptam a foteljéből. Végigfektettem a szőnyegen, és mellé heveredtem. Tenyeremmel végigsimítottam a hasán, miközben fölé hajoltam és hosszan megcsókoltam.
    - Lássuk, még mindig jó vagyok-e ebben... - nevettem halkan, majd gombolni kezdtem a nő felsőjét, miközben csókokkal borítottam el a nyakát.

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Similar topics

-

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 5:07 am