- A holnapi fogadás védelmét már leegyeztetted?
- Igen és az öltönyöm is kivasaltattam… * Forgatta a szemeit a férfi, hisz tudta, hogy mi a következő kérdés.*
- Rendben… reggel hívd fel az üzletet ahonnan az alkalmi ruháim szoktam rendelni, kettőre küldjenek pár öltönyt, inget és nyakkendőt és utald is át a számlámról kérlek a fáradsági díjjal együtt. A méretet majd Jimmy megmondja. * Na igen, nem épp ezzel voltam elfoglalva, hogy a kedvesem méreteit tudjam. Nem vagyok sem öltöztető nő sem eladó, hogy ránézésre megmondjam.*
- Jimmynek? Minek? * Nézett Anára a férfi kissé gyanakodva és összevont szemöldökkel.*
- Mert elkísér, legalábbis azt hiszem beleegyezett.
- De ott lesz a sajtó… biztos, hogy jó…
- És akkor majd irigykedhetnek, hogy két ilyen fess fiatalemberrel láthatnak. Ne kérdőjelezz meg. Végig gondoltam és engem eddig sem zavart és Jimmyt láthatóan nem érdekli. Közöltem vele, hogy mik a következményei annak, ha velem tart. *Vontam meg a vállaim és nem is foglalkoztam ezzel tovább. Na de lehetőségem sem volt hisz már érkezett is a játékos népség én meg oldalra fordulva fogadtam Őket, ahogy a kezemből is letettem a kekszet. Amiből volt egy tálnyi az asztalon.*
- És Nuo, Te mit szólsz ehhez? Detektív akarsz lenni? * Fordultam vigyorogva a kislány felé, persze csak azután, hogy bezsebeltem a csókomat, ami bizony kijárt. *
’- Jimmy, mik a méreteid? * Hangzott el közben Ryan kérdése is a férfi felé egy széles vigyorral az arcán. De Én csak intettem Nuonak.*
- Gyere ide Nuo… Szeretnék mondani valamit. * S ha a kislány oda jött, akkor bizony az ölembe ültettem és átölelve kezdtem bele. *
- Megígértem, hogy megkeresem a szüleid és hát… ma meg is tettem az ígéretem. *Nem tudtam, hogy hogyan folytathatnám és kissé ideges és riadt pillantásom a férfiakra szegeztem, hogy ugyan segíthetne valamelyik. Ryannek ennyiből is leesett, hogy rossz hír van a láthatáron és már fel is állt, hogy elhagyja a helységet és biztosítsa, hogy a lány, ha esetleg kiakad, felelőtlenül ne tudja elhagyni a házat és kárt tenni vagy veszélybe sodorni magát.*
- Szóval a szüleid… A szüleid már az űrangyalkákkal vannak, és onnan vigyáznak rád. De nem tudnak onnan visszajönni hozzád. * Nyaltam meg zavartan az ajkaim, de tekintetem mindvégig Nuon csüngött, hogy lássam miként is reagál a hallottakra, vagy meg-e érti ezt a mesebeli utalást arra, hogy a szülei bizony meghaltak. Ettől kegyesebb variáció nem jutott eszembe.*
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák