Darkheart

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák

» Általános csevejde
Űrkikötő - Page 2 I_icon_minitimeKedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets

» Dühöngő
Űrkikötő - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto

» Vezetőségszidó
Űrkikötő - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto

» Társoldalak, baráti oldalak
Űrkikötő - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto

» Ösvények
Űrkikötő - Page 2 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal

» Hunter Street
Űrkikötő - Page 2 I_icon_minitimeVas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy

» Irodák
Űrkikötő - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 31, 2013 8:59 pm by Joshua Palmer

» Sikátorok
Űrkikötő - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 03, 2013 10:28 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal

» Mólók
Űrkikötő - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 03, 2013 1:19 am by Luke Darrow

Ki van itt?

Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 28 vendég :: 1 Bot

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (136 fő) Csüt. Nov. 21, 2024 2:54 am-kor volt itt.

Top posting users this week

No user

+9
Paul Donovan
Aurora Moreira
John Ramirez
Maverick Shephard
Melissa Skater
Hotep Thii
Mathias Gilmoore
Lyen Cross
Fletcher
13 posters

Űrkikötő

Melissa Skater
    Melissa Skater

Hozzászólások száma : 191
    Hírnév : 18

Űrkikötő - Page 2 Empty Re: Űrkikötő

Témanyitás  Melissa Skater Pént. Nov. 09, 2012 5:49 am

//Maverick és Ben kapitány részére //

Egyáltalán nem tetszik, ahogy a hajót becsmérli, de hát ő még nem ismeri a járgányt, a nevéből meg lehet, tényleg nem tűnik valami hiper-szuper gépnek.
    - Bolhapiacnak hívják és kész! – szögeztem le. – És ha tudni akarod, nem a kinézete miatt, de ez nem is tartozik rád. – vonom meg a vállam, hiszen az a lényeg, hogy magától is belemegy, hogy velem tart, és nem kell kényszerítenem.
    Miközben tovább folytatta a jajveszékelést ez az anyámasszony katonája, nagyon csúnyán néztem rá.
    - Na és ki miatt nem tudom most megcsinálni? Na vajon ki miatt? – emelkedik kérdőn a hangom. – Így aztán ne rinyálj nekem.
    A nevét ugyan megmondja, bár erősen kétlem, hogy az igazit, de hát azért megvontam a vállam.
    - Rick, vagy Bill, esetleg Tomy, nekem oly mindegy, de ha utálod, akkor miért nem olyat mondasz, amit nem? De, ha meg akarod tartani a nyelvedet, akkor inkább Mel-nek hívsz. – közöltem vele komoran.

Aztán megérkezve a hajóhoz, kinyitottam az ajtót, mely halk szisszenéssel és némi nyikorgó felhanggal nyílt ki, amitől kicsit zavarba jöttem, hiszen ezt is meg kellett volna már nézni, de most volt nagyobb gondom is.
    - Van itthon valaki? – kiáltottam be, hogy hallják jövök, mert valószínűleg az Öreg vagy Ramirez itt bóklászik valahol. – Nem jöttem egyedül. – jelentettem be aztán, hogy lehetőleg ne a szokásos stílust vessék be, mert, ha meghallom a Cukorfalatot, akkor erősen elgondolkozom, hogy Rick nem hagyja el élve a hajót, főleg, ha még nevetni is mer rajta.

Maverick Shephard
    Maverick Shephard

Hozzászólások száma : 196
    Hírnév : 22

Témanyitás  Maverick Shephard Pént. Nov. 09, 2012 9:09 am

Kezd rádöbbenni, hogy jobban jár, ha a szokásos beszédes önmagát adja, és még csak arcizmai rendülésével sem reagál a nő szavaira, vagy arra, amit lát. Persze, nem a Kis Hercegre számított, vagy egy ahhoz hasonló remekműre, de egykori otthona ennél még az után is jobban festett, hogy Garret elfordította benne azt a bizonyos kulcsot. Komoran, s némán bámul maga elé, miközben Fúria méltatlankodik, csak mint rendesen, ami pedig az ő nevét illeti, leginkább azt szereti, ha nem szólnak hozzá, ám kezd rádöbbenni, hogy ez itt elég hiú ábránd. Szemét természetesen egy pillanatra sem veszi le Melissa formás idomairól, igaz ez most tényleg, őszintén csak a túlélésről szól, pontosabban arról, hogy ha esetleg megint fegyvert szegezne rá, tudjon reagálni, mielőtt lézeres szőrtelenítést kapna tőle ingyen.
    Aztán az ajtó legnagyobb meglepetésére rendesen működik, még ha kicsit nyikorogva is - ez utóbbi csupán azért tűnik fel neki, mert a lányt zavarja - aztán ahogy ő a háziakat kezdi szólongatni, ő az egyik falnak támasztja a hátát, és úgy vár a sorsára.
    ~Mondjuk, egész otthonos...~
    Hotep Thii
    Hotep Thii

Hozzászólások száma : 73
    Hírnév : 0

Témanyitás  Hotep Thii Pént. Nov. 09, 2012 9:19 am

A szavaira csak egy kedves mosolyt küldtem felé. Nem érti. Talán nem is értheti, mivel nem mondtam el neki a teljes véleményemet erről.
    Ahogy elindultunk viszont egyre csak jobb kedvem lett.
    - Ó Matheus, még mindig olyan gyerekesnek érzem magam, mint az előtt a hajódon, hogy elindultunk. Fogadjunk te sosem unatkozol! Nem mintha nekem szokásom lenne... - gondolkoztam el -, de néha magányos a pusztán... a puszta szellemének lenni este.
    Nagyon élveztem a sétát, a látni valókat is meg úgy az egészet. Viszont hamarabb elfáradtam mint szerettem volna. Talán a sok inger, és élmény, meg az tehetett róla, hogy már az Orionon is lefáradtam kissé. Nagyot sóhajtottam, majd szóltam kedves túravezetőmnek hogy mi a helyzet.

Breuddwydion - bokszok
    Melissa Skater
    Melissa Skater

Témanyitás  Melissa Skater Szer. Dec. 05, 2012 10:33 pm

Mivel nem kaptam választ intettem Maverick-nek, hogy húzzon befelé, és én is beljebb mentem, hogy megnézzem mi ez a nagy kihaltság.
    Kisebb kutatás, ami nem tartott sokáig, hiszen a kapitányt megtaláltam a kabinjában hortyogva és nem kellett nagy nyomozónak lennem a szagok után ítélve, hogy előtte alaposan felöntött a garatra......már megint.
    ~ Hááá! csak ébredjen fel, majd lesz hozzá egy két keresetlen szavam. Tőle még a hajót is elvihetnék tokostól-vonostól! ~ méltatlankodtam magamban, miközben konstatáltam, hogy Macheta meg felszívódott, de gondolom előbb-utóbb csak előkeveredik.
    Így hát egyelőre nem tudtam megkonzultálni az Öreggel, hogy ez a ballábas fickó velünk fog jönni a Holdra, de arra azért kíváncsi leszek, hogy fog rá reagálni. Nem is emlékszem mikor fordult meg idegen ezen a hajón.
    - A raktárban tudod, majd meghúzni magad, nem vagyunk utasokra felkészülve. - lököm oda neki. - Majd kerítünk valami matracot, meg pokrócokat, mert ott nincs túl meleg, de persze napközben itt is ellehetsz, csak ne legyél útban. - nézek rá, miközben ellenőrzöm a repülési útvonalat, meg utasítom a számítógépet, hogy csak hármunknak engedelmeskedjen, még az ajtónyitással is.
    Nem szeretném, ha egy óvatlan pillanatban Rick megpattanna.
    - És csak a Holdig kell kibírnod, meg nekem is, aztán ha megszereztük az alkatrészt, már szabad is vagy. - huppanok bele nagy lendülettel a kapitány székébe.
    Maverick Shephard
    Maverick Shephard

Témanyitás  Maverick Shephard Szer. Dec. 05, 2012 11:34 pm

Ahogy múlik az idő, és senki sem akar válaszolni a nő hívásaira(amin annyira azért nem lepődik meg) egyre inkább kezdi úgy érezni magát, mint azokon a bizonyos egy éjszakás kalandokon, ahol a lány közölte vele, hogy feljöhet egy kávéra, csak maradjon csöndben, mert a szobatársa alszik, aztán amikor levette a kabátját, a szobatárs megszűnt létezni. Szinte már bánja, hogy azoknak az időknek vége.
    -Nahát, egy fűtés nélküli raktár - feleli "lelkesen". - A légzsilipben már nem volt hely? - Ezt követően gyanakodva néz körbe. - Ugye van légzsilip?
    Ezután kevéske cuccával együtt megindul a raktár felé, s valóban ki tudja találni magától is, merre van az, hisz a módosítások ellenére ez javarészt mégiscsak egy olyan típusú hajó, amin már szolgált, szóval kiismeri magát...nagyjából.
    -Szóval vissza ne is hoztok? Kedves...
    John Ramirez
    John Ramirez

Hozzászólások száma : 72
    Hírnév : 2

Témanyitás  John Ramirez Pént. Dec. 07, 2012 2:02 am

Jókedvűen közelítettem a hajóhoz. Üzletet ugyan nem szereztem, de sikerült befűznöm egy igazi kis ínyenc táncosnőt, aki tovább látott a ragyáimnál... Hát, ezért már megérte az egész, vagy nem?
    Odabent aztán rohamosan apadt el a jókedvem, ahogy megláttam az idegen pasit a hajón.
    - hát ez meg ki? - morrantam, egy dühös apa hangján - Megmondtam, Cukorfalat, hogy nem hozhatsz pasit a hajóra, míg el nem múltál... Mennyi is vagy? Na, mondjuk, míg el nem múltál hatvan.
    Lenézően pillantottam a kigyúrt fickóra.
    - Mik a szándékaid a lánnyal? - szegeztem neki a kérdést.
    Melissa Skater
    Melissa Skater

Témanyitás  Melissa Skater Pént. Dec. 07, 2012 11:37 am

- Azt még ki kell érdemelni, hogy vissza is hozzunk, meg aztán még nem beszéltem a kapitánnyal, és vele szemben, meg Macheta-val szemben is jobb, ha meghúzod magad, nem kedvelik az idegeneket. - rántottam meg a vállam, majd a programozásba merültem, mikor meghallottam az ajtó nyílásának hangját és az ismerős hangot.
    Az első mondta után már talpon voltam és Macheta előtt álltam villámló szemekkel.
    - Hányszor? - emeltem fel az ujjaimat az orra előtt. - De hányszor mondtam már, hogy nem hívj így! Ha még egyszer meghallom, akkor eggyel kevesebb fogad lesz, mint ami most van. - Fújtam rá dühösen, mint egy vadmacska.
    - Ez meg itt az én szerzeményem! A Holdra kell mennünk, mert összetörte az egyik alkatrészemet, amit már évek óta hajkurászok. - magyaráztam az öregnek. - Oda meg velem kell jönnie, mert ha nem tudom beszerezni ott, ahol mondta, akkor nagy bajban lesz. - nézek biztatóan Rick-re. - Szóval ne néz úgy rá, mintha valami közöm is lenne hozzá. Mármint ezen kívül.
    Maverick Shephard
    Maverick Shephard

Témanyitás  Maverick Shephard Pént. Dec. 07, 2012 12:08 pm

Lesújtó pillantást vet Melissara-ra, negyed órás ismeretségük alatt nagyjából ezredik alkalommal, ezzel jelezve neki, hogy pont olyan visszahúzódó, és tisztelettudó lesz, amennyit ennek a roncsnak a legénysége csak megérdemelhet. Ez után már nem maradna más dolga, mint elfoglalni a helyét, és csendben szitkozódni, amiért nem hozott magával a hajó hideg rakterébe pár üveg sört, vagy legalább egy hálózsákot, mikor felbukkan a világ leggazdagabb embere a fedélzeten, legalábbis az kell hogy legyen, ha ilyen képpel rá tudta venni ezt a látszólag józan, még Melissa mellet is szinte vonzó nőt, hogy vele tartson ide...
    ~Gondolom ő Macheta. Első ránézésre fegyvere van, és harci tapasztalata is bőven, jó néhány ütközetet túlélhetett, és ha ezeket a sebeket olyan csatában szerezte, ahol az ő oldala győzött, boldog vagyok, hogy én nem jártam a közelben. Egyébként egy lelkiismeretes rendfenntartó(ha létezik ilyen) pofára a nyakába varrna 50 év gályát jó magaviselet mellett is minimum, és valahogy kétlem, hogy ártatlan lenne, bármi is a vád....várjunk csak, mit mondott?~
    -Csak amit mondott - feleli kimérten, és a békesség fenntartása érdekében a lány felé sem néz. - Amint nem fenyeget többé azzal, hogy lelő, ha elmegyek...elmegyek.
    ~Ez tényleg kezd olyan szagú lenni, mint egy egy éjszakás kaland, aminek a végén megjelenik az apa...csak épp szex nélkül.~
    -Biztosíthatom róla, egy ujjal sem értem hozzá, és nem is szándékozom.
    Aztán, ahogy jobban belegondol, rádöbben, hogy a mondata első fele szigorúan nézve nem teljesen igaz, de valószínűleg az öreg is tudja, hogy értette, szóval csak nem lesz baj.
    -A nevem Maverick, és ha már itt nincs rám szükség, visszavonulnék a sötét sarkomba az út hátralévő részére. Örültem a találkozásnak.
    John Ramirez
    John Ramirez

Témanyitás  John Ramirez Szomb. Dec. 08, 2012 3:36 am

Meredten néztem az izompacsirtát.
    - Egy ujjal sem akarsz hozzáérni? Neked az én Melissám már nem is elég jó, igaz? Talán nem érdemel meg egy magadfajta senkit, egy izmos, ostoba barmot?
    Aztán észrevettem, hogy kissé kikeltem magamból, és ahogy összeraktam a másik kettő mondatait, kezdett körvonalazódni előttem hogy el is tévedtem kissé. Elgondolkodva simítottam végig két ujjal a bajuszomon, aztán leengedtem a kezem.
    - Vagy úgy - mondtam lassan - Hát, ajánlom is, hogy ne próbáld meg rátenni a mocskos mancsodat!
    Azzal a lányhoz fordultam.
    - A kapitány nem fog örülni. Nem vagyunk fuvarosok, legalábbis nem ingyen. Legjobb lenne a holoneten kikutatni, megvan-e az a hely, amiről beszélt, aztán itt hagyni a fenébe. Vagy, ha bepróbálkozik nálad, kidobni valahol út közben.
    Melissa Skater
    Melissa Skater

Témanyitás  Melissa Skater Szomb. Dec. 08, 2012 4:00 am

Egy darabig csak szájtátva néztem a két férfi kakaskodását, de mielőtt még elordíthattam volna magam finoman és nőiesen, hogy "kuss", éppen befejezték, és úgy nézett ki, hogy Macheta végre felfogta, hogy nem az éppen aktuális szexrabszolgámat hoztam fel a fedélzetre egy kettyintésre a Holdig.
    - Nem fogja rám tenni a kezét, feltéve, ha még meg akarja taertani. - villant Rick-re a szemem, de aztán kedvenc keresztapámhoz fordultam a legmézes-mázosabb arcommal. - Óóóó, tudom ám én, hogy mennyire féltesz engem és annyira szeretem, mikor ilyen védőmaci vagy. - öleltem át a nyakát és adtam egy puszit az arcára. - És tudom, hogy te meg tudod győzni az öreget, hogy vigyük magunkkal a Holdra, hiszen nagyon kell az az alkatrész. Én csak a hajót akarom rendben tudni, tudod. - hízelegtem egy sort. - neked mindig sikerül meggyőzni és ha mellém állsz, akkor már sínen is vagyunk. - ütöttem a vasat. _ Ez meg nem fog sok vizet zavarni. - intettem Maverick felé. - Meghúzza magát a raktárban és észre sem veszitek.
    Maverick Shephard
    Maverick Shephard

Témanyitás  Maverick Shephard Szomb. Dec. 08, 2012 4:17 am

~Na remek, ha így folytatjuk a vége az lesz, hogy feleségül kell vennem, vagy mi?~
    -Ó, Melissa nagyon aranyos - magyarázza, vajmi kevés beleéléssel. - Ki nem állhatom, ha valaki aranyos... - Aztán meghallja a kommentárt arról, hogy netán még a kezét is elvesztheti, ha hozzáér, mire nyomban messzebb lép.
    -És még leprás is, mennyei. Nézze Mr, elvből nem kezdek olyan nővel, aki ennyi keményfiúval él együtt, akik nem a rokonai, és higgye el, semmi sem tenne boldogabbá annál, ha hagynának most rögtön lelépni, de...
    Mélyet sóhajt. Egy pillantás Melissa-ra elég ahhoz, hogy tudja, nem szabadul ilyen könnyen, sőt, ha így folytatja, erről a hajóról meg nyugdíjba, ami az ő szakmájában igen alacsony életszínvonalat jelent majd, a jelöletlen sírban.
    -A hely, amiről beszélek az úrhajógyár a holdon, ami a hadseregnek szállít, szóval létezik igen, az alkatrész pedig nem minősül fegyvernek, így ha szépen kéritek, akár meg is vehetitek.
    John Ramirez
    John Ramirez

Témanyitás  John Ramirez Szomb. Dec. 08, 2012 4:32 am

- Hát, éppenséggel meg tudnám győzni, ha akarnám... - mondtam kissé bizonytalanul, elgondolkodva - De nem is biztos, hogy ez... Á, tudod, mit? Legyen, kislány! Beszélek a vén iszákossal.
    Valahol mélyen mindketten tisztában voltunk vele, hogy ez a lány úgy rángat minket egy láthatatlan dróton, ahogy neki tetszik, de még ennél is mélyebben valamiért elhatároztuk, hogy mi ezt nem bánjuk. Hogy ez a dolgok nagy egészében mekkora hülyeségnek számított, azt nem tudnám megítélni. Néha azon is elgondolkodtam, voltaképpen ki is a kapitány ezen a hajón... És csak abban lehettem biztos, hogy nem én.
    - Na és hogy akarod elvinni a bárkát a Holdig anélkül a vacak élkül, amit ez a szerencsétlen eltört? Egyáltalán, hogy törte el?
    Megint gyanakodva néztem rá. Csak nem egy szenvedélyes jelenet közben sikerült tönkretenni a cuccot?
    - Na jó... Hát, végül is nem tűnsz teljesen hülyének, se használhatatlannak. Ha meg tudom dumálni a kapitányt, még akár maradhatsz is, egész a Holdig. De ha mégis fura ötleteid támadnának... - és itt sokat mondóan a zsilip felé pillantottam.
    Melissa Skater
    Melissa Skater

Témanyitás  Melissa Skater Szomb. Dec. 08, 2012 5:19 am

Persze hallottam, hogy Rick is igyekszik kimagyarázni magát és a saját verzióját erősíteni, de most csak arra koncentráltam, hogy Machetát meggyőzzem, hiszen vele már könnyebben elérjük a kapitánynál, hogy mihamarabb húzzunk a Holdra és még a férfit se hajítsa ki.
    - Jujj! Nagyon köszönöm! – kapott még egy cuppanós puszit és visszavetettem magam a székbe, hogy befejezzem a programozást.
    Maverick közben elmondta az öreg tüzérnek, hogy miért kell nekünk arra a hideg bolygóra menni, de kissé szépítette a dolgot a maga javára.
    - A repüléshez nem kell a kütyű, csak fejlesztésnek kell, de anélkül is tudunk menni egyelőre. – jegyeztem meg – És nem kell olyan gyanakvóan nézni, akkor tört el, mikor ez a szerencsétlen kétballábas nekem jött és fellökött, mert nem lát a szemétől. – morogtam lapos pillantásokat vetve Rick-re.
    Most hogy már túl voltam a bosszúságon és talán a kapitányt is sikerül meggyőzni már azért feltűnt, hogy elég stramm fiú a szerzeményem, ezért nem vethettem Macheta szemére, hogy összehozott vele.
    - És, ha hasznosnak bizonyul a beszerzésben, akkor talán még vissza is hozzuk, ha erre járunk. – tettem hozzá, hogy feldobjam a srác leült hangulatát.
    Maverick Shephard
    Maverick Shephard

Témanyitás  Maverick Shephard Vas. Dec. 09, 2012 7:07 am

Csendben figyeli csak, ahogy ez a kettő a sorsáról dönt, s mivel láthatóan az senkit sem érdekel, hogy neki van-e kedve ehhez az egészhez, inkább elképzeli maga előtt az öreg felvetésére, amint olyan vadul szeretkeznek Melissa-val, amitől eltörik a motor mélyén található alkatrész, melyen át az emberi csontokat másodpercek alatt megolvasztani képes plazma áramlik.
    ~Hát, kedvem lenne úgy odavágni a csajt, azt biztos, akár még a szex rész nélkül is, ezek után.~
    -Hónapokig lehet egy töröttel is repülni, ha nem zavar, hogy lángra kaphat a levegő, atmoszférába lépéskor...vagy bármikor máskor - veti oda halkan, aztán ellöki magát a faltól, s az öreg felé fordul, miután az megenyhül, és úgy dönt, "TALÁN még vissza is hozzák" arról az űrvámpír lakta fertőből.
    -Maga uram túl kedves. Viszlát a holdon.
    Ezzel hátat fordít a duónak, és most már tényleg a kijelölt "lakrésze" felé veszi az irányt, ahol a csajnak hála felfrissítheti emlékeit a túlélő gyakorlatokról, a havas tundrákon, csak most hó nélkül....remélhetőleg. A raktérbe érve fegyverét, és a tegezt a földre teszi, majd jobb híján húzódzkodni kezd a plafonon átfutó egyik vasrúdról, hogy azzal is teljen az idő.
    John Ramirez
    John Ramirez

Témanyitás  John Ramirez Vas. Dec. 09, 2012 11:54 pm

Két tök eltérő információt kaptam, mire csak megvontam a vállam.
    - Nekem aztán mindegy. De Cukorfalat... Ne robbanjunk fel. Ahhoz nincs kedvem megint.
    Mélyet sóhajtottam, és a távozó jómadár után néztem. Mit meg nem adnék, ha belelátnék a fejébe! Bár, nyilván nem tetszene, amit ott találnék. Vagy úgy nagy általánosságban bárkiében.
    - Na jó, felébresztem az öreget, és megbeszélem vele a dolgot.
    Tíz perc múlva bosszúsan tértem vissza.
    - Nem ébresztem fel - mondtam - Úgy alszik, mint a bunda. Úgyhogy egyelőre itt maradunk. Vagy... - sandítottam oldalra a lányra - Akár el is indulhatunk. Ha te majd kimagyarázod, hogy miért siettünk úgy...
    Melissa Skater
    Melissa Skater

Témanyitás  Melissa Skater Hétf. Dec. 10, 2012 3:15 am

Mérgesen nézek a távozó Rick után, hiszen minek kellett ráhozni a frászt a többiekre. Eddig is elvoltunk a töröttel, akkor már ezt az egy utat igazán kibírták volna, hogy nem tudják, időzített bombán ülnek.
    - Köszi Maverick, már kérni akartalak, hogy tarts felvilágosító órát az űr veszélyeiről. - morogtam oda neki azért, majd úgy tettem, mint aki nem hallja, hogy Macheta megint azon az átkozott becenéven szólít, de egyszer tuti kinyírok érte valakit.
    Most elnéztem neki, hiszen bevállalta, hogy beszél a kapitánnyal, és ez most jól jött nekem. Aztán még sem, mert mint kiderült, nincs olyan állapotban, hogy beszélni lehessen értelmesen vele, így egy kis habozás után bólintottam az öregnek.
    - Bevállalom! Nem hiszem, hogy megorrolna azért, ha biztonságosabbá tesszük a járgányt. Mire felébred lehet be is szerelem. - csaptam le a lehetőségre, hogy ő is benne van. - A programozás kész, akár indulhatunk is.
    Ha nincs ellenvetés, irány a Hold.
    Maverick Shephard
    Maverick Shephard

Témanyitás  Maverick Shephard Hétf. Dec. 10, 2012 3:53 am

-Nincs mit - feleli flegmán, csak mint rendesen - holnap elmesélem, miért gáz, hogy tele van a fal töve fémporral mindenütt.
    Fél óra edzéssel később, mely alatt nem volt más társa csak a csend, és a nyugalom, elereszti a csövet, s alkarjával letörli homlokáról a verítéket. Furcsa érzés ennyire leizzadni egy ilyen hideg helyen. Gyorsan körbetekint, hogy egyedül van-e, aztán amikor biztos benne, hogy senki sem hallja, hátát a falnak dönti, arcát a két tenyerébe temeti, aztán pedig éktelen röhögésben tör ki.
    ~CUKORFALAT!!! Basszus, ebből a hárpiából kinézem, hogy saját képpel nyúzta meg a bébibocit, aminek a bőrét hordja, és...cukorfalat!!! Becsületrendet ide, amiért nem röhögte el magam ott a szobában!~
    negyed órával később, mikor már visszatér szokásos, rendezett légzése, és életunt arckifejezése, felkeresi Melissa-t, és amint sikerül levadásznia, csak ennyit kérdez:
    -Lehet zuhanyozni ezen a hajón?
    Ha igen, él is a lehetőséggel, ha nem...nos, a hold úgyis sajtból van, az ő bűze már fel sem fog tűnni még pluszban.

-A gyár munkásait a Stephen Kign Place-en veszi fel egy járgány tömegesen. Ott érdemes felkeresni reggel a haveromat, mert akkor még nem figyel rá senki. Remélem van pénzed - magyarázza, miután leszállnak a föld undorítóan esztétikusan fénylő éjszakai kísérőjén.
    John Ramirez
    John Ramirez

Témanyitás  John Ramirez Hétf. Dec. 10, 2012 11:49 pm

Nem tetszett nekem a fickó. Már a szeme sem állt jól, a többi részéről már nem is beszélve. És ahogy Melissára nézett... Nem, határozottan nem tetszett.
    A lány szavaira egy morranással válaszoltam, majd kerítettem magamnak egy könyvet, és leültem a pilótafülkében, hogy a lány meg az idegesítő pasi véletlenül se maradhassanak kettesben. Nem hiányzik, hogy az izomfickó elvonja Cukorfalat figyelmét, és tényleg felrobbanjunk...
    Amikor a zuhanyzási lehetőségekről kérdezett a pasi, csak felnéztem a könyvemből. Felőlem, amíg nem a lánnyal akar zuhanyozni...
    Melissa Skater
    Melissa Skater

Témanyitás  Melissa Skater Kedd Dec. 11, 2012 5:57 am

Mikor már süvítettünk a Hold felé, visszatért kedvenc kütyütönkretevőm, hogy tisztálkodni szeretne és amire kapott is egy vállvonást és egy iránymutatást az állammal, mert éppen nagyon igyekeztem elfoglalni magam, hogy ne bámuljam meg izzadtságtól fényló izmos karjait.
    Főleg, hogy Macheta egy tapodtat sem volt hajlandó eltávolodni tőlem a pilótafülkéből, pedig eddig még sosem olvasott az irányítófülkében.
    - Nem lenne kedved inkább pihenni egyet? - kérdeztem meg rövid hallgatás után. - Biztos fárasztó napod volt azon az anarchiabolygón. - böktem a távolodó vörös gömb felé.
    - Te meg ki ne pocsold az össze melegvizet, mert akkor legközelebb nem leszek ilyen kedves. - kiáltottam a férfi után.
    Ha visszakeveredett, azért csak megkérdeztem ami azóta is piszkálta a csőröm.
    - Milyen fémporról hadováltál? - néztem rá szúrósan.

Ha elértünk a Holdhoz és sikeresen landoltunk, már nem nagyon hagytam pihenőt neki, hiszen kellett az alkatrész nagyon.
    - Rendben! Keressük meg a haverodat. - bólintottam, de a pénzes megjegyzésére villámokat szórt a szemem. - És kinek is kéne kifizetni? talán annak aki tönkretette, nem? Persze gondolom csóró vagy mi? - dohogtam mérgesen. - Azt hiszem Macheta, kaptunk egy hajósinast pár útra, mert ennek itt, lesz mit ledolgoznia, ha nem akarja pirítósként végezni. - néztem rá sokatmondóan.
    Maverick Shephard
    Maverick Shephard

Témanyitás  Maverick Shephard Kedd Dec. 11, 2012 7:44 am

Melissa aggodalma fölösleges...kivéve persze, ha ez számít meleg víznek, bár Maverick azt erősen kétli, ugyanis ami még annál is hidegebb, amiben ő tusol, az szilárd. Nem arról van szó persze, hogy ne szeretné a meleg vizet, és mióta kiszabadult a seregből, volt is alkalma fél órás gőzfürdőkre bőven, ezen a hajón viszont a biztonság kedvéért csak olyan kevés időt tölt meztelenül, amennyit feltétlenül szükséges.
    ~Ahogy azok ketten méregettek, még azt sem zárhatom ki, hogy kannibálok! Főleg a csaj bámult érdekesen...~
    A zuhany végeztével szárazra törli magát, aztán mivel váltás ruhát nem hozott magára(valahogy nem számított rá, hogy ma elrabolják) visszaöltözik abba, amiben volt, aztán a pilótafülke felé veszi az irányt, a hideg raktárra ugyanis még nincs felkészülve a teste.
    -Ez itt - szól, és az ujját végighúzza a falon, mire apró vasoxid szemcsék tapadnak a még mindig kissé nedves ujjára. Mivel nem túl kellemes ez az ember bőrén, nyomban letörli róla. - Ez csak azt jelenti, hogy az elhárító pajzs is kezd szenvedni, és a kozmikus sugárzás atomi szinten bontja szét a hajót...vagy valami ilyesmit, nem tudom, én nem vagyok tojásfej.
    Aztán, mint aki jól végezte dolgát, magára hagyja őket a paranoiájukkal, és nem is bukkan fel többé a holdig.

//Folytatás: Itt//
    Aurora Moreira
    Aurora Moreira

Hozzászólások száma : 254

Témanyitás  Aurora Moreira Hétf. Dec. 17, 2012 8:20 am

Egy hajó érkezik a kikötőbe, melyről utoljára szál le egy igen csak feltűnő nő. Az, hogy miért pont utoljára nem volt kérdés, hisz Ő maga is cipelt két bőröndöt a kezében, azonban, hogy haladjanak még valaki segített is neki. No nem az udvariasság győzött, hanem az, hogy szorított az idő, hisz már várták a következő hajót. Ami addig nem szálhatott le, míg ez a Barbi itt szerencsétlenkedet. Sok finom gondolat nem fordult meg a segítő fejében a sok bőrönd miatt az biztos. Amik nem mellesleg még nem is voltak könnyűek.
    - Mi a fr@ncokat cipel ebben, egy összerakható Ken babát? *Zsörtölődött a férfi, miközben újabb adag táskáért indult vissza. Meglepetten pislogtam rá, hisz fogalmam sem volt, hogy mit akar ezzel mondani. Így igen praktikusan és őszintén feleltem.*
    - Nem. Könyveket. *Nem tudni, hogy szitkozódni akart-e jobban a másik vagy nevetni de megingatta a fejét és inkább nem foglalkozott semmivel sem. Még szerencse, hogy azért az utolsó bőröndöm is lehozta. Mikor végzett elkövette az első hibát, pedig még csak épphogy megérkeztem. Elővettem a pénztárcám és mintha mi sem lett volna természetesebb fizetéssel köszöntem meg a segítségét. A férfi felől ebben nem volt hiba, azonban még nekem is feltűnt, hogy csak több lett a kíváncsi tekintetekből körülöttem. Mikor távozott, lehuppantam a sok közül – és ha számot nézünk, akkor 5 – az egyik nagyobb bőröndre. Igyekeztem megfejteni, hogy ki mire gondolhat, de hát nem vagyok Én gondolatolvasó. Azt azonban sejtettem, hogy a hosszú fehér szoknyám, mely alatt egy vastag harisnya védet a hidegtől és a hozzá felvett vörös kabátom, ami a derekamig ért elég feltűnővé tett. Legalábbis a környezetem tekintve túl kifinomult volt, a magas sarkú csizmámmal. Egy sóhaj közepette túrtam szabadon hagyott hajamba és kezdtem el gondolkodni a következő lépésemen. Még most sem voltam biztos abban, hogy ez volt a legjobb ötlet, amit meghoztam. Nem a szándékkal volt a baj, hisz nem változott, ahogy az elhatározásom sem. Mindössze annyi, hogy kételkedtem abban, hogy jó ötlet volt ez ennyi idő elteltével. Egyre többen sugdolóztak és láttam, hogy kisebb-nagyobb címletek gazdát cserélnek. Fogalmam sem volt, hogy mi folyik itt, vagy hogyan találhatnám meg Pault.
    Paul Donovan
    Paul Donovan

Hozzászólások száma : 234
    Hírnév : 3

Témanyitás  Paul Donovan Hétf. Dec. 17, 2012 9:26 am

Tudtam, hogy sietnem kell, ha nem akarom, hogy lecsapják a kezemről leendő zsákmányunkat, aki, ha tényleg olyan csinos és úrias, ahogy Pletyka mondta, akkor valószínűleg sok pénzt hozhat a konyhára.
    A kölyök ott rohant előttünk, hogy a hírhozó fontosságának tudatában mutassa az utat, bár ha ennyire feltűnő jelenség a nő, akkor amúgy is könnyen megtaláljuk, csak arrafelé kell menni, ahol feltűnően sokan dolgoznak most.
    - Ott van, látod főnök! - rángatja meg a kabátom ujját Pletyka és az egyik dokknál, a bőröndjei tetején ülő lányra mutatott.
    Már akkor, mikor a kissrác elmondta, hogy néz ki a csaj, akkor felrémlett valami, de annyira valószerűtlennek tűnt, hogy hamar el is hessegettem a gondolatot. De most, hogy a saját szememmel láttam, meg kellett, hogy csípjem magam, hogy nem álmodom, hiszen már akkor lemondtam róla, mikor nem jött el a találkozóra, majd a baljós hír hallatán pedig szinte végleg, most meg itt ül előttem.
    - Mindenki befogja a pofázmányát és én beszélek, ti meg tisztelettel bántok a kisasszonnyal. Értve vagyok! - néztem a kölyökre és Arkangyalra szigorúan.
    - Heló Aurora! Te meg mit keresel itt? - léptem oda, hangosan megszólítva a lányt.
    Aurora Moreira
    Aurora Moreira

Témanyitás  Aurora Moreira Hétf. Dec. 17, 2012 9:42 am

Az idő telt, az emberek meg egyre türelmetlenebbek lettek és némelyik, egyre közelebb merészkedett az idegen nőhöz. Volt, aki a haján simított végig egy pillanatra, ahogy elhaladt mellette és volt, aki csak szimplán meghúzta tesztelve a reflexeit. Amiből ugyan hiány nem volt, csak épp nem kellett volna hozzá az a mosoly, mintha épp csak játszadoznának. No igen, a bátrabbak valóban játszadoztak csak épp nem úgy tervezték a folytatást, hogy a nőcske még mindig tudjon utána mosolyogni. Volt, akinek a holmijaira fájt a foga, a pénzére vagy épp rá. A háttérben folyt a rakodás, azonban annyira el volt merülve a nő, hogy hiába volt mora meg sem hallotta az épp szavakba öntött veszélyt. Ez így volt míg egy férfi nem lépett hozzá.
    - Asszonyom. Ha elfogad egy tanácsot. Minél hamarabb távozzon valami biztonságos helyre. *Mély, kimért hang volt ez mire felkaptam a fejem. Tekintetem egy sötétbe öltözött és felfegyverkezett férfit pillantott meg, aki csak egy röpke pillanatra szegezte rám a tekintetét és utána az embereket kezdte el pásztázni. *
    - És mégis, megmondaná, hogy hova? Vagy, hogy miként jutok el egyik pontból a másikba? Még csak egy taxit sem látok sehol. *Mosolyogtam a másikra és a körülményekhez képest még nyugodt is volt a hangom. Nem értettem, hogy mért tekint rám úgy, mintha egy őrülttel beszélne.*
    - Én figyelmeztettem. *És ezzel ott is hagyott. Nem bántam, de ez az érzés csak pár pillanatig tartott. Hisz, ahogy elment egy sebhelyes férfi követte.*
    - Eltévedtél Tündérbogaram? *Kérdezte egy igen csak furcsa kifejezéssel az arcán. Összevontam a szemöldököm, miközben felnéztem rá.*
    - Ha a Marson vagyok. Akkor nem hiszem… És Aurora a nevem. *Kértem ki magamnak, de mégis némi tisztelet volt a hangomban a neveltetésemnek köszönhetően. De valamit láthatott a férfi a hátam mögött, mert gyorsan meghátrált és rám kacsintott.*
    - Majd később… * Nem értettem, de nem is érdekelt. Hisz amint ellépet megláttam Pault. Lelkesen felugrottam a bőröndömről és egy széles mosoly terült el az arcomon. Az, hogy felismert már felért egy fél sikerrel, ám a számon kérése kissé megzavarta ezt az érzést, de a mosolyom még most sem csillapodott. Mielőtt válaszoltam volna, felmértem a kistársaságát. Kimondottan vonzotta azt a vörös hajú lány és észre sem vettem, hogy a kelleténél tovább ragadt rajta a tekintetem. *
    - Szia Paul! Emlékeim szerint ígértem neked valamit, amit Te elfogadtál. De a számod nem volt meg, így nem tudtam szólni, hogy jövök. De azért örülök, hogy itt vagy. Azt hiszem, ezeknek rám fáj a foguk, de nem tudom. Mikor észrevették, hogy figyelek mindig elhallgattak. *Vonta meg a vállam könnyedén, de már folytattam is. No igen, még mindig nehéz mellettem szóhoz jutni.*
    - Mielőtt jöttél, az a férfi meg „Tündérbogaram”-nak hívott. Komolyan mondom, ettől még a Szélvészkisasszony is jobb volt. *Forgattam meg látványosan a szemeim.*
    - Egyébként a felét nem értettem abból, amit beszéltek, de valami fogadást emlegetnek folyton. Valami időverseny van a városban? *Vontam össze a szemöldököm miközben körbe tekintettem a népes fogadtatáson. Ez csak egy pillanat volt, de ez elég is volt arra, hogy a kisördög elkezdjen munkálkodni bennem.*
    - Vagy talán meggondoltad magad? *Jutott eszembe a gondolat, hogy talán nem is örül annak, hogy lát. Ez meglátszott, hisz szemeimet lesütöttem és idegesen kezdtem el áthelyezni a testsúlyom, hol az egyik, hol pedig a másik lábamra, miközben a mosolyom is eltűnt. De a legfeltűnőbb talán az volt, hogy befogtam a számat és így a másik is szóhoz jutott. Pedig egész nap nem beszéltem senkivel. *
    Paul Donovan
    Paul Donovan

Hozzászólások száma : 234
    Hírnév : 3

Témanyitás  Paul Donovan Kedd Dec. 18, 2012 5:48 am

Aurora, ahogy meglátott széles mosoly ömlött el az arcán és ezt nem lehetett nem viszonozni és a lelkes fogadtatásom is jól esett, de komolyan kíváncsi voltam, hogy miért pont most érett meg a dolog arra, hogy meglátogasson és emlékeztessen az ígéretemre.
    Mikor megjegyzést tett, hogy jó páran rá pályázta, szúrós szemmel néztem körül, mire a legtöbben elfordultak és a dolgukra mentek. Reméltem, hogy nem most fogok valami ellenséges bandába belefutni, hogy igényt tartsanak Aurorára mint zsákmányra, ezért jobb lenne innen mielőbb eltűnni. Bár van némi hírem a környéken, azért a saját területemen nagyobb biztonságban érzem magam, különben is csak Arkangyalt hoztam magammal, meg Pletykát, de hát rá nem számíthatok, ha komolyra fordulna a dolog.
    - Igen! Emlékszem a beszélgetésünkre, csak éppen akkor egészen másban maradtunk, ha az emlékeim nem csalnak. – léptem hozzá közelebb, hogy ezzel is mutassam, hogy ő az enyém, hozzám tartozik. – De, azt is mondtam, hogy ez a hely nem éppen neked való, nem biztonságos, erre idejössz egy szál magad, és csodálkozol, hogy mindenki téged bámul? – mosolyodtam el értetlenül megrázva a fejem. – Itt még én sem vagyok most túl nagy biztonságban, ez nem az én terepem. – néztem körbe még egyszer, de egyelőre nem volt semmi gyanús.
    - Mennünk kell! Ez mind a te csomagod? – néztem hökkenten a motyóira. – Hogy a fenébe fogjuk ezt elvinni? – vakartam meg a fejem. – Pletyka eredj, fogj egy taxit, muszáj lesz azzal mennünk. – mondtam beletörődően, hiszen általában a fuvarosok jól megkérik az árát, ha arra a környékre kell menniük.
    - Egyébként rád kötöttek fogadást, hogy meddig maradsz a bőröndjeid tulajdonosa és főleg életben. – tettem hozzá, miközben felvettem két bőröndöt és az alvezéremnek is intettem, hogy segítsen. – És nem gondoltam meg magam, csak váratlanul ért a felbukkanásod, már nem számítottam rád, azt hittem meggondoltad magad, utána meg, az után az incidens után, nem hallottam felőled. Mi történt? De azért közben menjünk.
    Folyamatosan szemmel tartva a körülöttünk mászkálókat sietve tereltem ki Aurorát a kocsihoz, majd mikor bepakoltunk, már a sofőr indított is.
    - Most a bázisunkra megyünk, aztán majd körülnézhetsz a városban is.

Aurora Moreira
    Aurora Moreira

Témanyitás  Aurora Moreira Kedd Dec. 18, 2012 6:22 am

- Én… *Kezdtem volna, de nem tudtam, hogy miként is fogalmazzam meg mind azt, ami történt. De azt sem akartam, hogy azt higgye meggondoltam magam korábban.*
    - Jobb lett volna, ha magammal hozom Emma nénit? *Vágtam csípőre a kezem. De ennek az ötletnek az abszurditása csak megmosolyogtatott. *
    - Igen. Bár ez még a negyede se annak, amire szükségem lesz. *Vontam össze a szemöldököm és én is a csomagjaim kezdtem el méregetni.*
    - Hát, én elbírom a gond annyi, hogy csak két kezem van. *Néztem vissza a fejét vakargató Paulra. De azért megkönnyebbülés volt, hogy elküldte a fiút a taxiért. Bár Én eddig egyet sem láttam. Szavai meghökkentettek és csak pislogni tudtam. Bele telt pár percbe mire feldolgoztam azt, hogy ilyen lehetséges.*
    - Miért? Úgy értem miért akartak bántani? A csomagjaimat még megértem, de az életem? Még csak most érkeztem. *De elindultam Paul után és a 3 legnehezebb közül kettőt magam fogtam meg könnyedén.*
    - Nehéz… *Figyelmeztettem a férfit, hisz a harmadik legnehezebb, amiben szintén könyvek voltak az Ő kezébe került. A másik kettő kicsit könnyebb. Hisz az egyikbe csak cipők, kiegészítők voltak meg tisztálkodási cuccok, a másikba meg ruhák.*
    - Paul, én mindig tartom a szavam… csak… csak nem értem el hozzád. Nagyon sajnálom, hogy azt hitted… szóval… *Sóhajtottam egyet menetközben, miközben megráztam a fejem.*
    - Nézd, nem szeretnék a történtekről beszélni, de szeretném, hogy tudd, egy percre sem gondoltam meg magam, még ha kétségeim is voltak. *Sütöttem le a szemem, de készségesen beszálltam az autóba és hallgattam Paul szavait.*
    - Azok után, amit korábban mondtál, nem hiszem, hogy volna kedvem a városban kószálni. *Fintorodtam el, és igyekeztem megjegyezni az utat, amelyen haladtunk.*

//Gyárnegyed//

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Similar topics

-

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 4:39 am