Jaya B. Hudson Kedd Jan. 29, 2013 4:11 am
~De nem isss… Nem pörgök, repülök. Ha pörögnék… -kezdtem bele, majd leugrottam a válláról, elkezdve körbe-körbe rohangálni Rhodan körül, ahogy csak bírtam, amíg el nem szédültem, majd pördülés után elterültem a hátamon fekve- …az ilyen lenne…
Persze hiába rágtam a férfi fülét, csak nem engedett, pedig én tényleg beleadtam apait, anyait. De ahogy már mondtam, kár a gőzért, mert se csoki, se Melissa szobájának átkutatása…
Ahogy meg Rhodan Melissáról kezd áradozni, csak a mancsomba temetem a pofimat. Nem is! Inkább befogom a fülemet, közben meg folyamatossan nyüsszögöm hogy „hagydabbahagydabbahagydabbanemérdekelnemérdekelnemérdekel”. Aztán persze jött a fülvakargatás, én meg naná, hogy megbocsájtottam. Most komolyan, ennek lehet ellenállni? Nem…
De aztán hiába mutogatok újra Melissa lakosztálya felé, Rhodan mit csinál? Faképnél hagy… hát ezért töröm magam meg járatom a számat? Pofám leszakad, komolyan…
~Na és? Paterold ki… Te vagy a főnök, meg kalóz vagy, ne legyél már ilyen papucs, házkutatási parancs se kell…
Aztán ahogy tovább hallgatom, hogy honnan szalajtotta ezt a yetit, csak grimaszolok egyet. A mi legénységünk se kutya, de ez a beteg bagázs meg egyszerűen… brrr, inkább nem találkoznék velük egy sötét sikátorban…
~Rhodan? Nem hittem volna, hogy ilyen mazoista vagy… -nyüsszögtem neki elmélázva, ahogy ráncigáltam két finomat a nadrágszárán, vissza, a kabin felé.
Nem mondom, hogy kis erőfeszítésbe került, hogy estig várjak, de valahogy mégiscsak sikerült elütni az időt némi ágyon ugrálással meg csokimajszolással, miközben Rhodan széfjének a zárjával játszottam. De végre ütött az óra, s előkerült a főnök, hogy átkutassuk a szobáját. Yay! Vidáman repültem előre, s már a kilincsbe kapaszkodva lógtam, amikor a főnök is ideért.
~Gyerünk, gyorsan, gyorsan! –engedem el a kilincset, majd a földön ülve várom, hogy végre bejussunk. Csak amikor nem nyílik a zár, nézek fel gyanakodva Rhodanra:
~He? Mi az, hogy működik a zár? Ne szívass már, ezen a hajón semmi se működik a csokis széfeden kívül… Gyerünk, nyisd ki! Várjunk, jut eszembe, miért is akarunk mi bemenni? Barna haja van, ő a gyanúsított, nem?
De legyen karácsony drága főnökömnek. Nem telt bele két perc, és már lefeszítve a szellőző rácsát, épp berágtam magam a csaj szobájába.
~Vésznyitó, vésznyitó… Csak tudnám, hogy az meg hogy a fenébe néz ki… Hééé, Rhodaaaaaan! Mit keressek? Egy nagy piros gombot mint a filmekben? –visítottam az ajtó túloldaláról- Vagy… várjunk, csak nem ez a kar lesz az? Próba-cseresznye…
Azzal már rá is vetettem magát, csak ültem a tetején, ugráltam párat rajta, mígnem egy hirtelen mozdulattal lehajlott, én meg kiterültem a földön.
~Aucs, ez fájt... Eltört egy tollam...
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy