Maverick Shephard Szomb. Dec. 15, 2012 8:22 am
-Félreértesz, nem azt mondtam, hogy ugyan olyan érzés, csak próbáltam párhuzamot vonni, mert néha ezt is kell. - Aztúl súgva, sőt, szinte csak tátogva hozzáteszi, bízva benne, hogy a nő tud szájról olvasni: - tudom, hogy jól esett, de ne aggódj, magőrzöm a titkodat.
A "terepgyakorlat" kiosztása után szúrós szemmel néz Melissa-ra, aztán pedig kivillantva minden fogát, elmosolyodik, mint a krokodil, ki úgy gondolja, hogy a hátán szökdécselő beszívott kerge gazella valami édeset mondott.
~Nahát, máris befejezzük egymás sértegetéseit...viszont kezdem úgy érezni, hogy nekünk tesót kellett volna cserélnünk. Persze nem arról van szó, hogy az öcsi nem volt jó fej, csak amilyen kis bújós nagyra nőtt plüssmackóként tudott viselkedni, lehet inkább rá vágyna ez a lökött nő, Chloe meg inkább emlékeztet rám.~
-Kezdesz az agyamra menni - jegyzi meg halkan a fekete hajú nőnek, miközben még egy utolsót kanalaz saját jégkréméből - az overált meg inkább passzolnám, bevallom, félek mit jelent nálatok az, hogy "aránylag alig használt" és "viszonylag tiszta", de el tudom képzelni, hogy több bőrt mutatnék még nálad is...
Chloe megköszöni neki a normális fagyit, ő pedig csak biccent felé, oda sem nézve, így csak a szeme sarkából látja közeledni őt, s ahogy alkarja összesimul a nő által "átmelengetett" ruhája anyagával, s a fotelen is szorosan mellé húzódik, annyira megdöbben, hogy szó nélkül teljesíti az első utasítást, és magához öleli a nőt(igaz ezt amúgy sem kéne kétszer mondani), a szája pedig utasítás nélkül is tátva van, amikor repül befelé a repülő...illetve a "pilótát" ismerve: az ellátmányt szállító álcázott jármű az ellenséges vonalak mögé dob le utánpótlást a csapatoknak.
~Oké, visszavonom az előző baromságot arról, hogy ő lehetne a húgom, percről perce egyre furább az a gondolat...legalábbis odalent az operációs parancsnokság tagjai nagyon örülnek neki, hogy nem családtag.~
Mivel tart tőle, hogy a nő frankón lelőné, ha miatta odalenn az inkognitója, de ugyanakkor az is valós veszély, hogy a másik ott szemben kukin lövi, ha túlzásba viszi, ezért vet egy sokat mondó pillantást Melissa-ra, hogy tudja a nő, ez nem az ő ötlete volt(mondjuk ez nem jelenti azt, hogy alattomosabbik fele nem élvezi legalább egy kicsit a dolgot), aztán engedelmesen habzsolja be a felé tartott jégkrémet, és mosolyogva fordul "barátnője" felé.
-Ó édesem, ilyen szépet még senki sem mondott nekem - feleli, maximális beleéléssel a lézeres csonkolós mondat után - úgy imádom a sziporkáidat. De ne csak én egyek.
Azzal, mivel a formációt tartani kötelező, amíg Melissa nem borítja rájuk az asztalt, megragadja a nő kanalás az asztal másik végén, kikanalaz vele egy nagyobb darab epret, és a nő szájába nyomja azt. Közben fél szemmel ő is figyeli a másik asztalnál ülőket, hisz természetesen azonnal kiszúrta, honnan fúj a szél, és amikor meglátja, hogy a hölgy a párja pólója alá nyúl karcsú kezével, ajkára pedig hosszú ,nedves csókot nyom, már teszi is le a kanalat, hogy tudjon védekezni.
~Ha ezt hagyom, boldog emberként fogok meghalni, sokkal hamarabb, mint szeretném.~
-Látod szívem, mit művelnek azok az őrültek a másik asztalnál. Biztos őket bámulja az egész személyzet, őrület...
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák