Aurora Moreira Hétf. Dec. 17, 2012 9:42 am
Az idő telt, az emberek meg egyre türelmetlenebbek lettek és némelyik, egyre közelebb merészkedett az idegen nőhöz. Volt, aki a haján simított végig egy pillanatra, ahogy elhaladt mellette és volt, aki csak szimplán meghúzta tesztelve a reflexeit. Amiből ugyan hiány nem volt, csak épp nem kellett volna hozzá az a mosoly, mintha épp csak játszadoznának. No igen, a bátrabbak valóban játszadoztak csak épp nem úgy tervezték a folytatást, hogy a nőcske még mindig tudjon utána mosolyogni. Volt, akinek a holmijaira fájt a foga, a pénzére vagy épp rá. A háttérben folyt a rakodás, azonban annyira el volt merülve a nő, hogy hiába volt mora meg sem hallotta az épp szavakba öntött veszélyt. Ez így volt míg egy férfi nem lépett hozzá.
- Asszonyom. Ha elfogad egy tanácsot. Minél hamarabb távozzon valami biztonságos helyre. *Mély, kimért hang volt ez mire felkaptam a fejem. Tekintetem egy sötétbe öltözött és felfegyverkezett férfit pillantott meg, aki csak egy röpke pillanatra szegezte rám a tekintetét és utána az embereket kezdte el pásztázni. *
- És mégis, megmondaná, hogy hova? Vagy, hogy miként jutok el egyik pontból a másikba? Még csak egy taxit sem látok sehol. *Mosolyogtam a másikra és a körülményekhez képest még nyugodt is volt a hangom. Nem értettem, hogy mért tekint rám úgy, mintha egy őrülttel beszélne.*
- Én figyelmeztettem. *És ezzel ott is hagyott. Nem bántam, de ez az érzés csak pár pillanatig tartott. Hisz, ahogy elment egy sebhelyes férfi követte.*
- Eltévedtél Tündérbogaram? *Kérdezte egy igen csak furcsa kifejezéssel az arcán. Összevontam a szemöldököm, miközben felnéztem rá.*
- Ha a Marson vagyok. Akkor nem hiszem… És Aurora a nevem. *Kértem ki magamnak, de mégis némi tisztelet volt a hangomban a neveltetésemnek köszönhetően. De valamit láthatott a férfi a hátam mögött, mert gyorsan meghátrált és rám kacsintott.*
- Majd később… * Nem értettem, de nem is érdekelt. Hisz amint ellépet megláttam Pault. Lelkesen felugrottam a bőröndömről és egy széles mosoly terült el az arcomon. Az, hogy felismert már felért egy fél sikerrel, ám a számon kérése kissé megzavarta ezt az érzést, de a mosolyom még most sem csillapodott. Mielőtt válaszoltam volna, felmértem a kistársaságát. Kimondottan vonzotta azt a vörös hajú lány és észre sem vettem, hogy a kelleténél tovább ragadt rajta a tekintetem. *
- Szia Paul! Emlékeim szerint ígértem neked valamit, amit Te elfogadtál. De a számod nem volt meg, így nem tudtam szólni, hogy jövök. De azért örülök, hogy itt vagy. Azt hiszem, ezeknek rám fáj a foguk, de nem tudom. Mikor észrevették, hogy figyelek mindig elhallgattak. *Vonta meg a vállam könnyedén, de már folytattam is. No igen, még mindig nehéz mellettem szóhoz jutni.*
- Mielőtt jöttél, az a férfi meg „Tündérbogaram”-nak hívott. Komolyan mondom, ettől még a Szélvészkisasszony is jobb volt. *Forgattam meg látványosan a szemeim.*
- Egyébként a felét nem értettem abból, amit beszéltek, de valami fogadást emlegetnek folyton. Valami időverseny van a városban? *Vontam össze a szemöldököm miközben körbe tekintettem a népes fogadtatáson. Ez csak egy pillanat volt, de ez elég is volt arra, hogy a kisördög elkezdjen munkálkodni bennem.*
- Vagy talán meggondoltad magad? *Jutott eszembe a gondolat, hogy talán nem is örül annak, hogy lát. Ez meglátszott, hisz szemeimet lesütöttem és idegesen kezdtem el áthelyezni a testsúlyom, hol az egyik, hol pedig a másik lábamra, miközben a mosolyom is eltűnt. De a legfeltűnőbb talán az volt, hogy befogtam a számat és így a másik is szóhoz jutott. Pedig egész nap nem beszéltem senkivel. *
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák