- Amilyen veszélyeken én már átmentem, azok után aligha tudsz bajosabb dolgokat kérni.
Jó, aláírom, fogalmam sem volt róla, hogy Mira mit kérhet. De volt különbség a veszélyes és a ciki dolgok között... ő pedig valószínűleg az utolsó kategóriából választana. Azok meg, bár gyakran fogja az ember a fejét tőlük, hogy miért is csinálja azt és hogyan tudták rávenni őt erre, megtehetőek... és fele annyira nem veszélyesek, mint belerohanni a lézertűzbe a csatatéren.
- Ahogy mondod, Mira... túlságosan úriember vagyok én az ilyesmihez. Mondjuk nem egy gettómilliomos, de... na mindegy.
A beszélgetés komolyabb része aztán költődött tovább, lassan mint ha kezdte volna elvenni a pajkosságot az estétől. Jó volt látni, hogy azért Mira is tud ilyen komolyabb gondolatmenetekre és nem csak egy vigyorgó, vihogó férfi. Ám biztos voltam benne, hogy jelenleg inkább nem erre koncentrálna. Szóval csináltam egy hangulatoldó csavarást a beszélgetésben.
- Talán mert az ember nehezebben ismeri fel magában a jót, mint a rosszat... mint általában mindenben. Ezért nem árt a jóra is odafigyelni, nehogy elveszejtsük. Ugyanakkor - csalfán néztem most rá, jelezve, hogy kanyarodunk a komoly dolgoktól - amilyen kis rosszcsont és pimasz vagy, egyszer tényleg el fogod érni, hogy elfenekeljelek érte.
Örültem neki, amikor közölte velem, hogy szívesen találkozna velem még egyszer. Mondjuk ez biztosított volt, elvégre vállaltam, hogy tanítom, legalább is tanítani fogom, hogy ha megfelelőnek tartja az átadandó tudást. Ez viszont a jelek szerint valami más lenne, mint verejtékben püfölni egymást... és ahogy emlegette a havat, eszembe is jutott valami.
- Hát, most így télen ildomos, nemde? - elgondolkoztam. - Valami olyasmi rémlik, hogy a jövőhétre elég erős havazást mondtak a szigetre. Lehet érdemes lenne majd akkor kimenni vidékre, elvégre ott szebb. Mindenesetre majd ne felejts el felhívni, hogy el tudjam tárolni a számodat.
A főnökére inkább nem reagáltam, láttam rajta, hogy idegesíti a téma. A fürdőben pedig kezdődött a következő menet, ahogyan Mirát elkezdtem eláztatni a zuhanyrózsával. Bosszúságomra elég jól viselte, mintha még tetszett is volna neki. De aztán közelebb jött és próbálta megszerezni a fegyvert... én meg ellenálltam... bár féltem tőle, hogy mi lesz, ha megérintem... ám a kezünk véletlenül összeütközött és láthatóan nem zavarta éppen. Jééé... ez kicsit könnyíti a dolgokat... de csak kicsit. Semmi lefogás, semmi lökdösés, csak a kezeit igyekeztem elhárítani a közeledéstől... közben pedig én is eléggé vizes lettem, de nem zavart. Úgy is mosni kellett. Aztán ha sikerült hárítanom, olyankor pimaszul közelnyomtam hozzá a rózsát és fröcsköltem közvetlenül. A célpontok között pedig minden szerepelt, amit el tudtam találni a ruhája pontjain. Ám már nagyon erősködött a megszerzéséért és pedig úgy voltam, ha nagyon kell... megpróbáltam benyomni a nyaki kivágásnál vagy a ruhája ujjánál a zuhanyrózsát, hogy belülről ázzon el, persze úgy, hogy ne sértsem fel vele a bőrét, azért erre figyeltem... már ha sikerül, mert eléggé meg tud lepni, arra már rájöttem. De akár sikerül, akár nem, egy megjegyzést azért közbe szúrtam.
- Megmondtam, hogy be foglak nedvesíteni.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák