- Máskor se legyél… * Motyogtam halkabban, de azért úgy, hogy hallja és szemeimet is lesütöttem a takarót nézegetve. Nem tudtam volna megmagyarázni, hogy mért kértem erre. De nem is akartam, ahogy azt sem, hogy a különös csillogást észrevegye. Ami jelenleg a gyász volt.*
- Ó hát hidd el… abban hiba nem lesz. Vagyis nem sok… * Csillantak fel a szemeim korábbi gyászom elűzve. Gyászoltam már eleget, ahhoz, hogy már csak nyomokban dugja fel a fejét. Aztán már a régelfeledett összhangrül beszélt, ami még a fürdőben merült fel és maradt végűl szó nélkül a dráma miatt. Csak összevontam a szemöldököm és egy bájos mosolyt igyekeztem varázsolni rá.*
- Hidd el, hogy mikor szóba került én nem erre gondoltam. Másrészt pedig, ha erőnlét alatt azt érted, hogy futatni fogsz… közlöm veled, hogy halott ügy. Futok én eleget a szakmámból fakadóan és a kis mellék célom miatt. * Ingattam meg a fejem. Persze a futás hasznos és elég sűrűn gyakorlom, de azért ennyire nem válik a hasznomra, hogy akkor is futkossak, amikor nem kell. A nevetését árgus szemekkel figyeltem, hisz ez az est folyamán még mindig bevált ahhoz, hogy jobb kedvem legyen a már meglévőnél.*
- Nem véletlen akartam ezt csinálni. Mellesleg pedig el is kezdtem és elemiben is jártam dráma tagozatra. De kösz a dicséretet. * Vontam meg a vállaim könnyedén. De már jött a várva várt pillanat, hogy Nicho mit fog reagálni a szavaimra. A szemeibe néztem egy ideig de aztán már a keze mozgását követtem arcomon egy mosollyal. Aztán mikor megállt a mozdulat csak kérdőn vontam fel a szemöldököm.*
- Félsz Nicholas? Félsz, hogy mit fognak kiváltani a virgácsaim? *Cukkoltam a másiakt.*
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák