- Igazából nem kértem. Csak az órabéredre kérdeztem rá, hogy mennyibe fog fájni és, hogy egyáltalán meg-e engedhetem magamnak. *De aztán már mosolyogtam is.*
- Szóval én inkább azt mondanám, hogy már eldöntöttem és csak a formaságok miatt szóltam neked is. Bocs, rossz szokás. * Vontam meg a vállaim. Eléggé akaratos és céltudatos személyiség voltam. Bár ez nem jelentette azt, hogy rosszul fogadtam a visszautasítást, mindössze csak annyit, hogy nem szerettem.*
- Nos… azt valóban nem. De mi van Dokikám, elfáradtál? * Vigyorodtam rá. Hisz az előbb még kapva kapott az ilyen elszólásaimon, ami többségében szándékos volt. Mint mondjuk ez. Most meg csak, leszorítkozott a kész tényekre. A kérdésén egy pillanatra elgondolkoztam.*
- Inkább hiszek a véletlenekben, mint valami felsőbbrendű sorsban. Ha az utóbbiba hinnék, azt hiszem egy hosszas listát és számlát kéne benyújtanom annak a valakinek, aki ezt írja. S nem hiszem, hogy fájdalommentes lenne a számára. Amit csak én szívnék meg… pedig ettől jobban már tehetség kell. *Ingattam meg a fejem lemondóan. No igen. Nem épp voltam mostanában szerencsés. *
- Ütő kártyát? Ha reggel csesztetni akarlak, akkor foglak. Nem kell semmilyen okot szolgáltatnod rá. Hidd el, megtalálom a módját. De egyébként most meghívtál éjszakára? *Vigyorodtam el ismét. Bár az igazat megvallva nem is nagyon csináltam más. Mosolyogtam, vigyorogtam és kávéztam miközben jól éreztem magam. *
- Hmm… azt hiszem nem kell bemutatnod a környéket. Tekintve, hogy innen indultam. Így tisztában vagyok vele, hogy mi vár odakint. És akármennyire is nincs kedvemre, de még vissza kell majd mennem a diktafonért. Ezekkel… *Hajoltam előre a gépemért, amit az asztalról elvéve tettem az ölembe.*
- … nem megyek sokra. A főnököm meg már így is egy undorító féreg. Nem akarom megtudni, hogy mi lesz akkor, ha csak fél anyaggal térek haza. *Húztam el a számat, de egy újabb előre hajlás közben elvettem a tányért is amin a vacsorám volt.*
- Mellesleg ez a második bók Doki alig egy óra alatt. Vigyázz, mert a végén még azt hiszem, hogy hátsó szándékod van. * Kacsintottam rá és már nyújtottam is felé a tányért.*
- Nekem az egyik bőven sok. Nem eszek sokat.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák