- Még egy ilyen és eltöröm a karodat - mondtam hűvösen, amiből kihallhatta, hogy bizony nem üres fenyegetés.
Csendben végighallgattam a mondandóját. Valóban hallottam a kinti kiabálásokat, mire hátrasandítottam. Pont akkor ment el két eléggé rosszarcú fickó, akik szemmel láthatóan kerestek valamit... vagy valakit. Összeráncoltam erre a homlokomat. A franc essen bele, ez meg milyen bajos nőszemély akar már megint lenni. Kezd idegesítően sok lenni belőlük. Mindenesetre még jó darabig csendben maradtam, mire végre elmentek a nehézfiúk az ajtó elől. Ekkor újra a nő tarkójára néztem.
- Most elengedlek... de ha próbálkozol valamivel, visszahívom a barátaidat.
Így hát szépen lassan elléptem, elhúzva a nőt a faltól... ám hallottam, ahogy szisszen egyet a kezén való érintésemtől. Amikor jobban megnéztem, láttam, hogy eléggé be van vörösödve. Túlzásba vittem a szorítást. Na tessék Nich, már megint túl sok erőszakot alkalmazol.
- Bocs, ezt azért nem akartam - húztam el a számat, majd kinéztem újra a bejárat felé. - Egy darabig még nem lenne tanácsos kimenned, jobb, ha idebent maradsz - visszanéztem rá. - Gyere... majd adok valamit a kezedre is.
Azzal megindultam felfelé a harmadikra, ahol a lakásom volt. Hogy a nő jön-e utánam... rajta állt.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák