Aurora Moreira Szomb. Dec. 29, 2012 9:56 am
*A drága sintérem kirohanására csak a homlokomig szaladt a szemöldököm és kicsit sem tetszett, az amilyen hangom velem beszélt. Mással itt lehet, hogy megteheti, de velem nem. Még akkor sem, ha a banda tagja vagyok, és jelenleg Ő parancsolgathat nekem, ha nincs Paul. De addig… addig csak egy kölyök, akinek még talán el is néztem volna, hogy kiabál. Hisz még nem tanulhatta meg, hogy kordában tartsa az indulatait. De a fenyegetésre csak felpattantam és jegesen néztem a szemeibe. Ilyet nem láthatott még senki Tőlem. *
- Mert mi lesz??? * Kiabáltam rá, olyan közelről amennyire csak tudtam menni hozzá.*
- Mire megmozdítod a kisujjadat addigra már karod sem lesz. De egyvalamit jól véss az eszedbe Ragyás! Felőlem lehetsz a bolygó ura, akkor sem fenyegethetsz meg és kiabálhatsz velem. Azt akarod, hogy felnézzek rád? Azt ki kell érdemelni. Azon kívül, hogy folyamatosan undokoskodsz semmi mással nem szolgáltál. És igen, mocsok vagy! Egyetlen dolog van, amiért a védelmem a Tiéd. Mert Paul ezt akarta és félsz a haragjától! Mióta betettem erre a helyre a lábam azon ügyeskedsz, hogy megkeserítsd az itt létem. Nem akarsz mellettem lenni? Szólj Paulnak, vagy ha neki nem mersz, szólj nekem és megkérem, vagy önvédelmi leckéket veszek és bebizonyítom, hogy képes vagyok megvédeni magam. De ha még egyszer felemeled, a hangod velem szemben budi papírnak használhatod a nyelved mert a kezedbe adom. Ahogy Te nem vagy dadának való, úgy én sem vagyok közétek való. Mégis itt vagyok! Minden este úgy fekszem le, hogy bárki ránk törhet. Minden áldott nap, attól félek, hogy mi lesz, ha kudarcba fullad az, amiért itt vagyok. Vagy mikor dönt úgy valaki, hogy jó ágydísz lennék számára. Nekem szerinted könnyű itt lennem? Szerinted élvezem, hogy egy taknyos kölyök van a nyomomban, aki többet tudd mint én??? Baromira nem. Sőőt… ha néha Paul, vagy valamelyik kicsi nem öntené belém a lelket, egy-egy rajzzal vagy kedves szóval már eltűntem volna. Szóval mielőtt bejátszod az áldozati bárány szerepét. Mert neked hű de baromi megerőltetés az, hogy velem vagy. Gondolj bele, hogy nekem milyen. TE így nőttél fel! ÉN nem! És ha már ilyen nagyfiú vagy, akkor ezt észre kéne venned. De akárhogy is, elegem van ebből. Nem kértem, hogy tisztelj, hogy fogd be a szád, vagy ne legyél önmagad. Csak azt, hogy próbálj megérteni és segíts eligazodnom ezen az átkozott bolygón. * Végig kiabáltam, és ha Ragyás hátrált, én bizony követtem. Tehetetlen dühömben olykor-olykor megremegtem, hogy ne törjek össze semmit a saját húsomba vájtam az apró körmeim, miközben ökölbe szorítottam a kezem. Sok elfojtott fájdalom és düh volt bennem az itt tapasztaltak miatt, de csak felsóhajtottam és a hajamba túrtam kissé véres tenyeremmel, amit észre sem vettem. A másik sem lehetett jobb, pláne, hogy azt még mindig szorítottam. Hátat fordítva a srácnak léptem vissza a pulthoz. De az újabb kérdésére felhorkantottam szomorúan, miközben letöröltem a kézfejemmel a kibukott könnyeim. Ezt viszont csak Alison láthatta ha épp még látott.*
- Nem. Azért létezünk, hogy téged szívassunk. * Feleltem csöpögő iróniával a hangomban. De Alison válasza meggyőzhette, hisz ecsetelni kezdte az uticélt, én pedig a pultostól kértem egy literes flakonba még ilyen békanyálat elvitelre. Aztán pedig rendeztem a számlát. A kéz elhúzást nem láttam, mert még mindig háttal álltam neki, de ez a szerencséje. Komolyan kitekertem volna a nyakát.*
- Elmondani nem fogom. De ha rákérdez, már pedig várható, hogy megkérdezi, hogy mit csináltam akkor hazudni nem fogok. De ha így nem óhajtod, hogy veletek menjek, akkor haza megyek, vagy itt megvárlak titeket. * Ajánlottam fel, némi keserűséggel a hangomban aminek még a korábbi kirohanásom volt az oka. De komolyan gondoltam. Ha menni akarnak, áldásom rá ha kell itt várok reggelig rájuk. De hazudni… azt soha.*
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák