Matt Kyle Vas. Szept. 30, 2012 10:01 am
Nem tudtam eldönteni, hogy a férfi vajon melyikünkkel szimpatizál inkább. Valószínűleg egyikünkkel sem, de ki mellé állna, ha kitörne az igazi harc? A hűség a Királynőhöz köti, de mintha őt éppen annyira nem kedvelné, mint engem... Nem könnyű kérdés. A másik nehéz kérdés, hogy vajon ha mellém is állna, mire mennék vele? A testőrök nyilván mind morák. Egyet magával vihetne, ha elég ügyes, talán kettőt is, de lássuk be: ha valóban kitör a harc, kettőnknek éppúgy nincs esélye, mintha egyedül volnék.
- Elmondom, miért kéne békén hagynia. Mert ha megöl, és hazamegy, és kinyír még valakit, hogy ne porladjon szét, maga rohadt vénség, akkor utána nyugodtan alhat, már ha a maga fajtája tud egyáltalán aludni. Aztán legközelebb megteszi még valakivel, és még valakivel, és a végén majd egyszer valaki visszaüt, és akkor rohadtul meg fog lepődni. Szóval ha ezt most nem teszi meg, akkor talán egy nap nem jön el az, aki leállítja az esztelen, megalomán, ostoba hülyeségei miatt. Ez elég jó indok?!
Felhúztam magam, elkapott a harci láz. Most már nem érdekelt, mennyi esélyem van. Gyűlöltem az elnyomókat. Harcolni akartam. Vért ontani.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák