~ Anyám! Hogy én most, hogy a térdemre fektetném és elfenekelném, hogy megmutassam, hogy ki is itt a főnök!!! ~
De mivel még csak az orrát sem pöckölhettem meg, anélkül, hogy szembe ne nézzek utána Paul haragjával, így csak hátráltam és vörösödött a fejem, miközben magamban az össze létező káromkodást elsoroltam.
- Már bocs, de kérte valaki, hogy vállald ezt az egészet? Te most komolyan mártírt akarsz csinálni magadból, hogy elmondhasd, hogy felkaroltad a Mars utcakölykeit? Miközben neked ott a kényelmes otthonos, ahová bármikor visszamehetsz? De nekünk nincs más választásunk! Ez van, ezt kell szeretni, itt kell boldogulni! Szóval ne add itt elő nekem a szerencsétlen, sajnálni való kislányt! – vágtam vissza dühösen, egy cseppet sem megijedve tőle, hogy legalább ne az övé legyen az utolsó szó. – És hidd el, én lennék a legboldogabb, ha végre a főnök elengedné a pórázodat és azt nem nekem kéne fognom! – álltam meg végül és már nem érdekelt, hogy mit csinál, kellően felhergelt voltam ahhoz, hogy akár le is fogjam a kezét, ha továbbra is az orrom előtt hadonászik vele.
A már láthatóan kapatos Alison beszólása vetett véget igazán a veszekedésnek, ami kész szerencse volt, mert félő, hogy eldurvultak volna a dolgok, de természetesen Aurora most is önmagát adta, mikor a becsület mintaképét játszotta.
Komolyan ott tartottam, hogy ott hagyom őket a búsba, aztán csináljanak amit akarnak, de végül úgy sem jártam volna jobban, akkor meg nem mindegy.
Lehet, hogy elveszítem őket valahol a raktárban, azt majd megtanulják becsülni a védelmet, én meg nyúlcipőt kötök a lábamra és elköltözöm a Földre.
- Rendben van! Azt mondasz, amit akarsz! – vontam meg a vállam egy kis meditálás után, egy számító mosollyal jutalmazva a lányt. – Akkor menjünk.
Kifordultam az ajtón és elindultam a helyszín felé, hátra sem nézve, hogy jönnek-e vagy lemaradtak, ha akarnak követni, akkor szedik a bocskoraikat, ha nem nekem már úgy is jó.
Megérkezve egy félig romos épülethez, az ajtóban lévő két tarajos hajú srácnak csak oda szóltam.
- A bigék velem vannak. – majd mentem be egyenest egy kötéllel elkerített részhez, ahol már egészen nagy tömeg volt, és a bandák is szép számmal képviseltették magukat, de ez semleges terület volt, itt nem volt helye a szívózásnak, mert azt rövid úton hajították ki, miután alaposan helyben hagyták.
- Ha nem akartok egy illegális lebujban kurválkodni ezután, szorosan a nyomomban maradtok. – vetettem oda a lányoknak, de rájuk bíztam, hogy teljesítik-e.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák