Anastasia Camilon Hétf. Feb. 18, 2013 1:13 am
- Mindig is voltak, vannak és lesznek is olyanok, akik előítélettel viselkednek az ismeretlen iránt. Pláne, ha az ismert tudás csak félelmet kelt, akkor ismeretlen meg gyűlöletet, ami szintén a félelemből fakad. Nevezhetjük rasszizmusnak is ha óhajtja, de itt inkább áll fent az, hogy a fajok többségét az érzelmei vezérlik és a túlélési ösztön. *Hát, ha a véleményem bosszantó, akkor annak a nőnek a tette egyenesen… nos, szavakat épp nem találtam rá, de az mindent megmagyarázhatott, hogy a férfi lábára léptem. S szégyenemben fülig pirultam. Ezt még a maszk és az a töménytelen festék sem tudta teljesen eltakarni. Ahogy a szemeim villanását sem, mely arról árulkodott, hogy legszívesebben…*
- Bocsásson meg… * Rebegtem még mindig zavartan, és ha csak nem lett irtó dühös a hibám miatt, akkor újra felvettem a már gyorsító tempót. De tekintetem szüntelen visszatért a párocskához és nem tudtam teljesen figyelni a másikra, mondjuk legalább nem léptem a lábára megint. De szavai még így is eljutott a tudatomig.*
- Az, hogy eddig nem került rá sor, nem azt jelenti, hogy elzárkózóm előle. A fenyegetése hasztalan… ha ártani akarna, már megtette volna minden figyelmeztetés nélkül. * Vontam meg könnyedén a vállaim. Persze belül háborogtam, de volt valami, ami elnyomta a félelmem. A harag… az miatt a nő miatt és Jimmy viselkedése miatt.*
- Mire alapozza a feltevését Uram? Mellesleg, mint maga is tudja, röpke 65 éves vagyok. Mi közöm nekem ahhoz, hogy mit tettek az elődeim az elmúlt több mint 300 évben? * Tettem fel két kérdést. Nem tagadtam, felesleges lett volna hazudni azonban meg sem erősítettem. *
- De nem folytathatnánk ezt egy nyugisabb helyen? Akár a kertben, már ha van… Én is azon egyedek közé tartozom, akiket hajlamos az érzelmei irányítani és szükségem volna egy kis friss levegőre. * Kértem meg udvariasan a távozást a táncikálók közül. Minél távolabb vagyok a kis közjátéktól annál jobb. Mindenkinek… leginkább nekem. *
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák