Anastasia Camilon Szomb. Márc. 02, 2013 4:10 am
*Jimmy meglepődése várható volt számomra, hogy hirtelen megváltozott a véleményem. De a szavaira csak felhúztam a szemöldököm.*
- Oké, nem a szívemcsücske de azért annyira hülyének sem nézem, hogy ne tudná, hogy a biztonság a legkevesebb. Lazán mondhatná, hogy akkor ejtsük meg nálam hisz ott a biztonság állandó. De nekem mindegy, ha megyünk és szólsz, akkor állok elébe, de nem fogok erőszakoskodni. * Vontam meg a vállaim. Bár a kíváncsiság hajtott belülről, ugyan akkor tartottam is. Persze meg volt az oka és erről nem is Jimmy tehet. Azonban amiről nem tudok, az nem fáj. Elég férfi vallotta ezt a kapcsolataim során, amit nem könnyű levetkőzni. *
- Én hiszek neked Kedvesem, de ne felejtsd el, hogy nő vagyok. Volt időszak mikor nem a munka volt a lételemem és tisztában vagyok vele, hogy egy nő mire képes. A legacélosabb nézetekkel rendelkező embert is képes meghajlítani, ha épp azt akarja. S Én fele olyan jól sem nézek ki, mint Szent Heléna. És ne… nem a bókjaidra vágyom, vagy megnyugtatásra. Ami tény az tény, még akkor is ha Téged elvakít a szerelem. * Mosolyogtam rá kedvesen, miközben megsimogattam a tarkóját.*
- De bízom benned. Ahogy abban is, hogy ha ez változik, vagy ne adj isten olyan történik amit nekem tudnom kell, akkor elfogod mondani. * S ebben valóban hittem. A munkája nem tartozott rám, ám ha mesélni akart szívesen meghallgattam, de tudtam, hogy van olyan, amit ha tudnom kéne sem mondhatna el politika miatt. S nem akarom választás elé állítani, sem most sem pedig máskor. De a kapcsolatunk nem ide tartozott. Tudtam, hogy ha valami olyat csinál, amit nem kéne, akkor azt közölni fogja velem. Bár nehezen néztem ki belőle, hogy ott aludna egy nőnél vagy csak, hogy random csókolózna, de persze a kisördög nem alszik és bármi megeshet. A beszámolója alapján ez a fajta megnyilvánulások túlzottan is bizalmaskodónak hatott. De eszemben sem volt megjegyezni, nem szeretek veszekedni. S talán túl is reagálom a dolgokat, így inkább csendben bólintottam.*
- Max még egy óra… addig körbe futjuk a többieket. Óóó… na ná, hogy van. Csak oda nem kell ennyi ember, meg jelmez, meg maszk meg igazából semmi a házon kívül. * Mosolyogtam rá. *
- Neked milyen terveid vannak? * Kérdeztem, bár sejthető volt, hogy nem jár messze a két terv egymástól. Elvégre pasiból van Ő is, de az Én párom. De ki tudja, attól még szolgálhat meglepetéssel.*
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák