Edward Holmes Kedd Feb. 19, 2013 11:04 pm
- Ha majd jobban leszel, emlékeztess, hogy vegyem át veled, hogyan kell kifejezni, ha valakit nem akarsz bántani. Mert ez nem a legjobb módszer volt...
Belekotortam a nő táskájába, tudván, mennyire reménytelen ez a helyzet. Tudományos tény, hogy minden női táskában van egy miniatűr fekete lyuk, ami épp akkor nyeli el a kérdéses dolgot, amikor a legnagyobb szükségünk van rá. Ezt áthidalandó, egyszerűen a kavicsos ösvényre öntöttem a táska tartalmát. Nitrit, nitrit... Sokat segítene, ha tudnám, hogy néz ki...
- Te meg a mérgeid...
Végül megtaláltam, és Helena karjába szúrtam a vackot. Legalábbis remélem, hogy azt... Végül is, nitrit volt ráírva. Oké, most már csak tiszta oxigén kell... Honnan a jó fenéből szerezzek én tiszta oxigént? A vízben persze jelen van, de én nem tudom elemeire bontani... Legalábbis még sohasem próbáltam. De akkor meg... Hát persze! A Kupola légkeverő rendszere! Oxigénpalackokból nyomják ide a levegőbe az oxigént... Csak oda kell mennem!
- Maradj itt, és ne mozdulj... Bírd ki még tíz percig...
Rohanni kezdtem, olyan gyorsan, mint még soha. A pázsit öntözőrendszeréből nyert víz emelt át a falon. A légkeverő-rendszer teljesen automata volt, ami azt jelentette, hogy futtomban a csavarhúzómmal csak a zárat és a kamerákat kellett kiütnöm, és már magamhoz is vehettem egy palacknyi tiszta oxigént. A tartalékok közül hoztam el, mert ott volt kézi kiszerelésben, maszkkal, arra az esetre, ha a Kupolával valami történne.
Aztán a rohanás vissza... Nyolc vagy kilenc perc alatt jártam meg az utat.
- Tessék... Itt van... - tettem a maszkot az arcára, ami érzékelte, hogy használatba vették, és elkezdte pumpálni az oxigént - És most mit csináljak?
A hozzászólást Edward Holmes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 19, 2013 11:29 pm-kor.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák